To Live Is to Die

free counters

Rabu, 10 Ogos 2011

Dr Muhammad Uthman El-Muhammady bersumpah dengan nama Allah dan Rasul pertahankan Umno

Tokoh cendiakawan agama, telah bersumpah dengan nama Allah dan Rasul bahawa beliau mengunakan pewarna yang di halalkan oleh Jakim untuk menhwarna janggutnya supaya nampak kuning..

Menurut tukang warna janggut Al ostad ini, janggut itu di warnakan kuning adalah kerana untuk menjadikan dirinya lain daripada ostad2 lain. Janggut yang kuning juga kata tukang cat janggut itu tidak bererti otak ostad ini kuning seperti otak Malaonn yang suka kacau pompuan yang nama Lebai zan itu

Selain bersumpah yang janggutnya itu mengunakan dakwat kekal Al Ostad juga telah bersumpah dengan mana Allah bawahasanya negara Malaysia ini adalah bukan negara sekular seperti yang di bising bisingkan oleh pak pak ostad yang lain.
Kah kah kah..kalau nak tau inilah ostad yang jadi barua kepada pemerintah. Ostad macam ni kerjanya cari dalil macam mana nak betulkan pemerintah. Kalau pemerintah kata kongkek bibik itu tak salah, ostad2 macam nilah akan tolong cari dalil untuk mengatakan di bolehkan mengongkek bibik asalkan jangan kongkek dalam masjid saja.

Ostad macam nilah di gunakan untuk tuning over kepala otak orang2 macam Saifol Bukhari agar boleh bersumpah walau pun tahu perkara yg di sumpahkan itu adalah perkara fitnah.

Cuba lihat muka depan surat habaq kesukaan orang Pas kemarin :-
Ostad ni kata Malaysia bukan negara sekular maknannya Malaysia ni negara Islamlah. Tak ka gila negara Islam tapi baru hari ni dok kalut nak gubal undang2 murtad.

Ostad2 yang sejenis dengan janggut kuning ni sembangnya macam pukimak. Oran itu murtad orang ini sesat tapi di mulut depa penuh dengan kertas2 ringgit malaysia.

Benarlah kata2 Marx "Agama itu adalah candu kepada rakyat" rakyat di candukan oleh orang2 ugama seperti ostad janggut kuning ini agar jangan sesekali bangkit melawan kezaliman pemerintah. Barang siapa lawan pemerintah maka tempatnya adalah di dalam neraka.

Maka keluarlah dalil yang paling popular ""Wahai orang-orang yang beriman, taatlah kamu kepada Allah dan taatlah kepada Rasulullah dan kepada "Ulil-Amin" (orang-orang yang berkuasa) dari kalangan kamu".

Blackend Is The End

Dyers Eve