To Live Is to Die

free counters

Rabu, 3 Ogos 2011

Ustaz Rodzuan Mohd Noor Di tahan sewaktu memberi tazkirah tarawikh sebentar tadi.


Ustaz Rodzuan Mohd Noor yang juga exco DPPP telah di tahan oleh sepasukan penguakuasa undang2 sebentar tadi kerana memberi tazkirah di sebuah masjid...

Menurut imam yang bertugas Ustaz Redzuan telah di dapati membawa cerita dongeng di dalam tazkirah solat tarawikh berkenaan cerita seorang kastam terjun bangunan.

ketika di hubungi oleh Abu Nawas, ustaz Rodzuan Mohd Noor yang kini baru saja selesai solat witir berkata cerita dongeng itu sebenarnya di ambil di dalam koleksi kisah2 dongeng tentang orang jatuh bangunan.

Pada mulanya beliau mahu membawa cerita seorang cina jatuh bangunan tetapi oleh kerana takut umno akan marah sebab bawa cerita cina dalam masjid maka dia telah membawa cerita dongeng melayu kastam jatuh bangunan.

Cerita itu lebih kurang begini : -Kah kah kah... jangan risau Ostad Redzuan hangpa tu tak kena tangkap aihh..kah kah kah.. Bukan itu ostadredzuan yang kasi tazkirah tapi yang kasi tazkirah tu sebenaqnya seorang proffesor..kah kah kah.

Tak sangka proffesor pun suka bikin cerita donggeng kah kah kah...

Ini cerita dongeng sudah lama punya cerita..Depa dapat dari pesbuk kah ka kah. Ini cerita dongeng kalau baca pada budak tadika pun, budak2 tadika tak percaya kah kah kah.

Lain kali kalau mau bikin cerita ajak la abu nawas sama kah kah kah... best jugak kalau ada ostad

Blackend Is The End

Dyers Eve