To Live Is to Die

free counters

Rabu, 7 September 2011

AL FATIHAH : USTAZ ISMAIL KAMUS MENGHEMBUSKAN NAFAS TERAKHIR JAM 2.45 PAGI TADI

Kemaskni Jam 1.33 petang .

Posting ini telah mendapat reaksi kurang senang dari pembaca dan keluarga Ustaz Ismail Kamus. Abu Nawas memohon maaf sekiranya cerita satira politik ini telah menyingung perasaan Ustaz, keluarga dan pengikut Ustaz Ismail Kamus.

Namun begitu Abu Nawas telah mengambil keputusan untuk tidak membuang ia dari blog ini kerana beranggapan ianya hanyalah satu secita tersirat di sebalik yang tersurat dan tidak ada kena mengena dengan kematian Ustaz Ismail Kamus.

Sekali lagi abu Nawas memohon maaf kepada pembaca sekiranya telah menyingung perasaan dan menimbulkan rasa kurang senang kepada mereka.

Abu NawasPendakwah bebas yang terkenal dan juga bekas ADUN PAS Ustaz Ismail Bin Kamus telah menghembus nafas terakhirnya pada jam 2.45 pagi tadi di rumahnya. Menurut isterinya ustaz Ismail Kamus telah menghembus nafas terakhirnya di dalam rumah sebelum menyambung semula nafasnya di belakang rumah pada jam 2.46pagi..

Penghembusan nafas terakhir Ustaz ismail Kamus di dalam rumah adalah akibat daripada kentut anak lelakinya yang yang amat busuk sehinggakan beliau terpaksa menghentikan nafasnya dan terus berlari ke belakang rumah untuk menafas semula.

Abu Nawas yang juga Imam di masjid di tempat Ustaz Ismail Kamus yang kebetulan berada di situ telah cuba memberi tazkirah kepada anak Ismail Kamus supaya lain kali jangan ketut di dalam rumah.

Perbuatan Ustaz abu Nawas memberi tazkirah itu telah di sedari oleh pegawai Jais yang kebetulan adan jiran kepada Ustaz Ismail Kamus. Pegawai tersebut dengan tidak melengahkan masa lagi terus berlari dan menagkap Ustaz abu Nawas kerana memberi tazkirah tanpa tauliah.
Kah kah kah..pegawai JAIS memang bodoh macam Mat Sopi kah kah kah..dia tak tau ka Abu Nawas ni punya kealiman sampai tahap melampau. Abu Nawas tak main la tauliah tauliah dari orang bodoh macam pegawai Jais kah kah kah.

Khalid samad ni pun satu. Yang pandai2 pi bagi tazkirah tapi tak ada tauliah tu pasai apa. Mai la ambik tauliah kat Abu Nawas dulu baru la boleh kasi tazkirah kah kah kah.

Tapi kalau mau tauliah mesti la kena bayar..ada macam2 pekej yg Abu Nawas sediakan... lagi banyak bayar lagi banyak tempat boleh kasi tazkirah kah kah kah.... Tunggu apa lagi pada sapa2 yang nak cari makan dengan jual agama mai la ambik tauliah kat Abu Nawas... kah kah kah

Blackend Is The End

Dyers Eve