To Live Is to Die

free counters

Ahad, 11 September 2011

ANWAR DAN DR MAHATHIR TURUT SERTA DALAM RUMAH TERBUKA MALAYSIA DI PERMATANG PAUH


Rumah terbuka Malaysia yang di adakan di Permatang Pauh hari ini telah mencatat satu sejarah tersendiri apabila dua tokoh politik yang bermusuhan iaitu Anwar Ibrahim dan Dr Mahathir telah turut serta di majlis itu..

Anwar Ibrahim yang juga seorang tukang gunting rambut di pekan Permatang Pauh kelihatan tiba di majlis ini jam 2.36petang manakalah Dr mahathir pula pada jam 2.37petang.

Dr Mahathir yang juga seorang Doktor di sebuah farmasi di pekan Kubang Semang kelihatan menyambut Anwar dengan begitu mesra sekali tanpa memperdulikan Perdana Menteri sedang berucap di waktu itu.

Menurut isteri Anwar iaitu Wan Azizah wan Ismail, suaminya Anwar memang berhajat sangat untuk bertemu Dr Mahathir kerana mahu bertanyakan tentang sejarah bekas Perdana Menteri Malaysia ke 4 yang juga bernama Mahathir. Beliau juga ini bertanyakan Dr Mahathir tentang apakah kenyataan di bawah ini keluar dari Dr Mahathir farmasi Kubang Semang atau Dr mahathir bekas PM malaysia,
Kah kah kah.bukan kata anwar gunting rambut saja yang keliru tapi abu Nawas yang dapat F9 dalam sejarah pun keliru jugak kah kah kah. Sapa yang kata subjet sejarah kat sekolah kurang tepat. Dr mahathir Farmasi Kubang Semang atau Dr Mahathir bekas PM kah kah kah.

Betui ka subjet sejarah kat sekolah kurang tepat. Apa yang kurang tepatnya? Sebab tak ada cerita Mahathir kena terajang dengan Tengku ka? kah kah Kah.

Benda apa apa yang Dr mahathir kata sejarah tak cerita pasai tengku dalam buku sejarah sekolah? Pasai tengku rasmi kilang arak ni ka tak ada dalam buku sejarah? kah kah kah


Dr Mahathir memang sudah gila kalau dia mau kasi cerita sejarah dalam buku sekolah betul2 punya cerita. Ini semua nak kasi Umno kalah cepat. Kalau budak2 sekolah tau sejarah yang betul nanti belum habis SPM depa dah berani lawan umno kah kah kah.

Tak ada gunanya baca sejarah yang betul2 sebab bukan boleh jadi kaya pun..lebih baik baca buku lucah yang cina tua ni karang lagi stim kah kah kah

Blackend Is The End

Dyers Eve