To Live Is to Die

free counters

Ahad, 11 September 2011

KISAH SENSASI : RUMAH TANGGA ISMAIL SABRI (MENTERI PERDAGANGAN DALAM NEGERI, KOPERASI DAN KEPENGGUNAAN) MULAI RETAK...


Desas desus kini tersebar mengatakan rumah tangga Menteri Perdagangan Dalam Negeri, Koperasi dan Kepenggunaan Sabri Ismail telah mula retak. Perkara ini sudah tidak dapat di selindungi lagi apabila ianya dapat di hidu oleh tetamu rumah terbukannya beberapa hari lalu.

Menurut Norshidah Ismail iaitu salah seorang tetamu yang melihat keretakan rumah tangga menteri itu, beliau secara tidak sengaja telah menarik tikar yang menutup keretakan di tangga rumah menteri tersebut sewaktu mahu membuang tuala wanitanya di belakang rumah menteri itu.

Keretakan tangga rumah itu kemudiannya telah di beritahu kepada Encik Suratman Bin Haji Seman iaitu salah seorang tukang kebun di rumah tersebut. Encik Suratman berkata sebenarnya tangga di rumah menteri tersebut telah mula retak kemarin apabila menteri tersebut menghentak hentakkan kakinya akibat marah apabila mengetahui kad pra bayar akan di kenakan caj 6%.

Kah kah kah... macam mana menteri ni tak marah kalau prepaid naik harga. Kalau naik harga susah la orang nak undi anak dia kalau anak dia masuk AF lagi kah kah kah..

Cuba baca berita ini pulak :-
Kah kah kah.. Ini semua lakonan yang sudah di rancang bersama syarikat telco. Umno cakap sama Telco nanti kasi cakap mau naik harga lepas tu Najib akan kata jangan naik harga. Bila harga tak jadi naik nanti orang akan kata Umno bagus sebab jaga sama rakyat kah kah kah.

Tapi ramai orang bukan umno bodoh lalu termakan dengan isu yang telah di skripkan ini. Kah kah kah.

oii sekarang ni mana boleh umno mau kasi naik harga sebab PRU dah dekat.

Blackend Is The End

Dyers Eve