To Live Is to Die

free counters

Khamis, 8 September 2011

ISU BUKIT KEPONG : RUMAH MAT SABU DI SERBU TENGAH MALAM SEMALAMBukit Mertajam, 8 september. Pihak berkuasa telah melakukan serbuan ke rumah timbalan presiden Pas, Mohammad Sabu di Guar petai Jam 3 pagi tadi untuk mencari bahan bukti sebagai langkah untuk mendakwa beliau yang telah mengistiharkan Mat Indera sebagai Hero Malaya..

Menurut ketua penyiasat bahagian nyamuk tiruk Encik Mahmud Iskandar Bin Iskandar Mahmud, serbuan itu telah di lakukan setelah mendapat maklumat dari orang ramai bahawa beliau tidak membuang bekas tin susu cap junjung ke tempat yang betul.

Dalam serbuan tersebut beberapa tin susu telah di rampas sebagai bahan bukti yang Mohd Sabu mempunyai niat untuk menentang yang di pertuan agung.

jurucakap bahagian siasat jenayah nyamuk iruk pula berkata kesalahan Mohd Sabu di pandang sirius dan lebih merbahaya daripada anggota PSM yang mahu memerangi yang di pertuan agung dengan baju T.

Lebih memeranjatkan lagi dalam serbuan itu mereka telah menjumpai satu poster yang di percayai akan di gunakan MohdSabu sewaktu bertanding dalam PRU nanti.
Kah kah kah... Ini poster apa ni? kah kah kah. abu Nawas jumpak poster ni dalam satu blog umno. Bukan ada yang istimewa pun tentang poster ni tapi bila tengok poster ni Abu Nawas tergelak sampai nak mampuih kah kah kah.

Menantang apa JENDRAL tu?? kah kah kah. bahasa apa pulak JENDRAL tu kah kah kah. Jenderal Manager atau Genderal wookerkah kah kah

Pasai apa pulak Mat Sabu jadi komunis tapi misai dia Hitler? kah kah kah

Bodoh bodoh bodoh kah kah kah. Blogger Umno memang bodoh dan lawak. Dia buat benda yang tat tau kah kah kah. Ni kalau aku tanya dia komunis tu benda apa comfirm dia jawab macam orang Pas kampung aku jawab. Komunis tu cina.kah kah kah kah.

Itu belum aku tanya benda apa Bintang 3 lagi..satgi dia jawab bintang tiga tu komunis la...kah kah kah....

Blackend Is The End

Dyers Eve