To Live Is to Die

free counters

Isnin, 5 September 2011

DOKUMEN MAT INDERA KAFIR?

Ketika Abu Nawas bikin blog ini lebih kurang 1 setengah tahun yang lalu dengan mengisi kisah2 perjuang2 haluan kiri termasuklah kisah Bukit kepong dan Mat Indera, ramai anjing2 mula menyalak kerana kononnya Abu Nawas mahu membawa fahaman komunis..

Tuduhan kafir dan menyesatkan terhadap pejuang2 kemerdekaan seperti Rashid Maidin, abdullah CD dan termasuk juga Mat Indera menunjukan kedangkala pemikiran mereka.

Namun hari ini apabila Timabalan presiden Pas sendiri menyentuh tentang Mat Indera maka anjing anjing yang sebelum ini menkafirkan pejuang2 yang tidak bersama dengan parti mereka mula jadi tidak tentu hala. Jika sebelum ini mereka kata Mat Indera kafir tetapi hari ini lidah mereka terkedu setelah pemimpin mereka sendiri yang memberi pengitirafan kepada perjuanganMat Indera dan golongan kiri.

Tahniah kepada Mat Sabu kerana menjadi satu pencetus kepada satu permulaan kepada pembongkaran catatan serta fakta sejarah yang sebenar.

Seperti yang pernah abu Nawas katakan kepada Mat Amin iaitu bekas anggota Rejimen ke10 yang juga pengendali blog Kini Dan silam bahawa kita tidak punya masalah dengan Umno kerana hari ini jika umno bercakap benar pun rakyat sudah tidak percaya tetapi kita mempunyai masalah yang amat besar dengan orang orang yang kononnya beragama. Mereka inilah yang menjadikan rakyat semakin bodoh kerana hukum hakam buatan sendiri.

Blackend Is The End

Dyers Eve