To Live Is to Die

free counters

Ahad, 11 September 2011

PEMUDA CINA BAWA BENDERA PAS BUAT KECOH DI MAJLIS RUMAH TERBUKA MALAYSIA PERMATANG PAUH


Suasana di majlis rumah terbuka Malaysia di sekolah Guar Perahu menjadi kecoh petang tadi apabila beberapa orang pemuda cina telah membuat kecoh setelah pihak urusetia tidak menyediakan babi panggang untuk mereka.

Pemuda cina itu di percayai telah terpengaruh dengan Presiden MCA bahawa boleh tukar ikut suka hati bila rasa sudah tidak sedap hati.


Kah kah kah.. Ini MCA memang cerdik. Bila sudah rasa mau kalah dia pun cakap mau tukaq kerusi. Sapa mau tukaq sama MCA kalau bukan umno kah kah kah.

MCA tau kalau dia lawan lagi tempat majoriti cina dia comfirm kalah sampai mati. Kah kah kah. Mau selamat punya tempat mesti angkat melayu punya kerusi. Maelayu punya kerusi kalau lawan letak orang mati pun boleh menang.

MCA tau selama ni yang boleh kasi kerusi hanyalah Umno. Ambik kerusi Bukit Gantang kasi kerusi Grik kah kah kah. Kononnya dapat ambik balik kerusi umno di bukit Gantang tapi mai Pilihanraya Bukit Gantang sudah tertungging , Grik dapat kat cina kah kah kah.

PRU kali ni MCA dan Gerakan dah tau yang depa akan kalah teruk lagi kalau lawan tempat cina. Jadi kalau mau menang dan nak jadi menteri kenalah tukaq dengan kerusi UMNO kah kah kah..

Bijak bijak.....

Blackend Is The End

Dyers Eve