To Live Is to Die

free counters

Isnin, 19 September 2011

PEMUDA INDIA BALING KERUSI DI RUMAH TERBUKA PM (GAMBAR)


Majlis sambutan rumah terbuka PM kemarin telah menjadi kecoh dengan kehadiran beberapa orang pemuda India membawa kerusi untuk di serahkan kepada PM (Punda Mone) Al Imam Ustaz Najibi ibnu Al Razaki.

Pada mulanya pengunjung rumah terbuka Al Ustaz Najibi menyangkakan pemuda india yang membawa kerusi itu adalah pekerja sebuah syarikat yang mendapat projek untuk supply kerusi ke rumah terbuka itu.

Namun begitu keadaan menjadi agak tegang seumpama tegangnya zakar seorang haji melihat gadis yang berpakaian seksi di hadapannya. Kerusi2 itu telah terus di bawa kepada Al ustaz Najibi yang juga lebih di kenali sebagai Punda Mone(PM)

Menurut supervisor kepada pemuda India itu mereka tidak mahu kerusi2 itu kerana hanya mahu menjadi paria umno sahaja. :-Kah kah kah.. Kalau nak tau apa itu hindu paria, inilah dia. Hindu ni sanggup jadi pariah kepada umno walaupun selama ini umnolah paling kuat maki hamun hindu, Kah kah kah

Selama ini orang hindu di malaysia di tindas oleh parti yang depa sokong ini. Kalau nak naik taraf dan tak mau di tindas orang India mesti jadi melayu. Macam mana mau jadi melayu? tukarlah nama yang ada banyak huruf EEE kah kah kah.

tapi hindu di atas ni memang layak sokong BN kerana depa suka orang panggil depa Hindu pariah kah kah kah

Blackend Is The End

Dyers Eve