To Live Is to Die

free counters

Selasa, 20 September 2011

SELAMAT TINGGAL SEMUA PEMBACA BLOG ABU NAWAS


Abu Nawas ucapkan ribuan terima kasih kepada semua pengunjung blog ini sejak dari awal sehinggalah saat ini.

Sokongan semua pembaca yang telah masuk blog ini tak kira dari peminat atau yang membenci bait bait di dalm blog ini telah menjadikan blog ini mencapai angka pengunjung yang ke 1juta tengah malam kemarin (18/9/2011) setelah hampir setahun blog ini membawa isu2 semasa...

Yang paling penting ialah sejuta pengunung telah mebaca kisah Pak Lebai Zan yang kaki lucah dengan perempuan walaupun sehingga kini Pas P.Pinang masih melindunginya dengan alasan ini adalah fitnah namun Abu Nawas sehingga kini juga sedang menanti2 surat saman atau apa saja tindakan kerana mereka mengatakan ini adalh fitnah.

Mengapa takut jika berada di pihak yang benar atau Pas P.pinang menguna pakai hukum yahudi iaitu kalau orang aku buat salah hukumnnya harus tapi kalau musuh buat salah hukumnya haram?

Apapun Abu Nawas pasti dan amat yakin 1 juta pembaca tetap akan menjadi saksi di hadapan Rabul Jalil di akhirat nanti. Sekiranya ini adalam fitnah maka bersaksilah mereka akan fitnah yang telah Abu Nawas buat.. dan sekiranya ini adalah benar maka bersaksilah juga 1 juta pengunjung bahawa pemimpin Pas bersama sama menyokong kejahatan semata2 kejahatan itu di lakukan oleh kroninya.

Mulai hari ini abu Nawas akan bercuti dari berblog. InsyaAllah abu Nawas akan kembali lagi sekiranya ianya memerlukan..

Buat lebih 200 rakan FB yang masih belum sempay abu Nawas terima sebagai rakan harap bersabar kerana rakan FB Abu Nawas kini hampir penuh..hanya rakan2 yang di kenali secara peribadi dan rakan2 blogger sahaj dapat abu Nawas luluskan.

Teruskan perjuangan menentang hipokrasi...

Salam buat semua... Hidup rakyat..

Blackend Is The End

Dyers Eve