To Live Is to Die

free counters

Ahad, 4 September 2011

TERKINI JAM 2.10PTG: PEMUDA PAS PERAK BUAT KECOH DI RUMAH TERBUKA MUFTI PERAK

Satu kekecohan telah berlaku di rumah terbuka mufti Perak sebentar tadi gara2 seorang lelaki yang bernama Mohd Syahid tidak puas hati apabila mufti Perak mengatakan beliau sudah mati..

Menurut saksi kejadian Encik Ahmad Tajudin Bin Ishak, lelaki yang bernama Mohd Syahid itu terdengar mufti perak itu berbicara tentang mati syahid. beliau yang merasakan mufti Perak itu sedang mengumpat dirinya terus menyerang mufti Perak itu dengan kata kata yang kesat lagi mengesatkan.

Beberapa orang yang berada di situ telah masuk campur dan menjelaskan bahawa mufti Perak tidak bermaksud yang mati itu lelaki bernama Mohd syahid tetapi mufti Perak bercerita tentang berita di bawah ini :-Baguslahlah kalau dah di takdirkan mati syahid walaupun tidak bernama syahid. Baru jadi wartawan dan kena peluru sesat dah boleh di kira syahid. Bagaimana pulak dengan orang di bawah ni :-
Orang ini mati di bunuh penjajah. Dia di bunuh kerana berjuang menghalau penjajah dari tanahairnya. kalau jadi wartawan kena tembak sudah di kira syahid tak kan mati lawan penjajah di kira mati tak syahid?

bagaimana pulak dengan matinya orang di bawah ni:-Apakah dia ni juga mati syahid sebab di bunuh komunis? Ostad Harus yang sani tentu boleh jawab.

Oh ya abu Nawas nak tanya satu lagi fatwa daripada Ostad Harus yang sani. Kalau dok smsm lucah dengan pompuan tiba2 mampus macam melaun kat bawah ni boleh kira mampus shayid tak? Kah kah kah.. Kalau tanya Ostad mat Yusni nanti dia akan kata..sokong ana syahiddddd...lawan ana kafirrrrrr.... kah kah kah

Blackend Is The End

Dyers Eve