To Live Is to Die

free counters

Jumaat, 16 September 2011

VIDEO GURU KELAS MEMASAK DI ROGOL BERAMAI2 DI SEBARKAN DI YOUTUBE


Seorang guru memasak kelas dewasa telah di perkosa beramai ramai oleh anak muda di sebuah kampung kerana tidak tahan dengan penampilannya yang menjolok mata setiap kali menghadiri kelas memasak di kampung berkenaan.

Menurut puan Habsah Ismail iaitu pembantu guru berkenaan pada mulanya anak muda kampung tersebut mahu guru memasak tersebut mengajar mereka memasak dengan lisan sahaja kerana mereka tidak mebawa pen dan buku untuk menulis tetapi guru memasak tersebut telah memarahi anak muda tersebut kerana katanya kalau nak belajar memasak kenalah menulis kerana di bimbang nanti akan kekurangan bahan masak yang di ajarnya.

Kah kah kah..berita lucah apakah ini? Kah kah kah... Cuba baca berita lucah di bawah pulak...
Kah kah kah. ini bukan guru memasak yang di rogol seperti cerita di atas tapi adalah guru memasak yang merogol orang orang yang pernah membaca buku2 memasak yang pernah di tulisnya.

sapa Ramlah Adam ni?? Jangan tanya ketua pemuda Pas Batu Kawan sebab satgi dia kata Ramlah Adam ni ahli neraka pasai tak sokong Pas..kah kah kah.

beginilah kalau dah jadi barua kepada pemerintah sehinggakan apa yang di tulisnya sendiri pun telah di putar belitkan. catatan sejarah yang di tulisnya dulu sanggup dijadikannya buku resepi memasak hanya kerana mahu menjadi barua kepada pemerintah.

Apakah Makcik ramlah ini sudah lupa apa yang di tulisnya tentang Dr Burhanuddin Al Helmi,Ahmad Boestamam dan pemimpin2 kiri satu ketika dulu. Kenapa kini Makcik Ramlah cuba nak menafikannya pulak.

Buat makcik ramlah gua mau cakap sama lu... Lu Ma Cibai...

Blackend Is The End

Dyers Eve