To Live Is to Die

free counters

Ahad, 18 September 2011

ZULKIFLI NORDIN AKHIRNYA SERAH BORANG MASUK UMNO

Ahli Parlimen Kulim Bandar Baru yang juga bekas ahli PKR Ustaz Haji Zulkiffli Bin Haji Nordin telah memnyerahkan borang permohonannya untuk menyertai umno tengah hari tadi. Borang yang di isi dengan mengunakan pen kilometrico berwarna biru itu telah di serahkan olehnya kepada sahabat kautimnya Encik Ajis Bin Fadzil..

Namun begitu Encik Ajis Bin Fadzil telah menolak permohonan Al ustaz Zukifli kerana katanya Al Ustaz memang sudah lama umno.

Kah kah kah.. Di bawah ini ada berita baik untuk Al Ustad putaq belit ni :
Ada anjing anjing Pas sudah keluaq Pas dan masuk umno pasai marah kat Mat Sabu.. Baguih baguih bagi anjing anjing ni masuk umno baru bertambah banyak anjing dalam umno kah kah kah.

Ini sudah pasti berita baik untuk Al Ostad Zulkifi Bin Haji Nordin yang tak lama lagi nak bersama2 dengan Berahim Ali meniaga pasar malam sebab dah nak kena terajang lepas PRU nanti kah kah kah.

Dengan kemasukan 20 ekoq anjing ini kedalam umno maka undi al ustad sudah pasti akan bertambah lagi 20 undi. Itu belum lagi macam Encik Ajis kata yang setakat ni dah 1,000 ekoq anjing dah masuk umno.

Tak lama aku aku rasa ada lagi sekoq ustad bakal menyusul masuk umno...ermmm agak2 hanpa ustad mana tu... nanti nantilah aku cerita..

Abu Nawas nak pi open house sat. harap2 ada anjing bakaq....cepat di masak sedap di makan ...nak rasa anjing bakaq jom la ikut Abu Nawas kah kah kah

Blackend Is The End

Dyers Eve