To Live Is to Die

free counters

Ahad, 9 Oktober 2011

BERITA MEMALUKAN DARI KULIM : IBU HALAU ZULKIFLI NORDIN KETIKA MENZIARAHI MAYAT ANAKNYA

Suasana perkebumian seorang lelaki yang meninggal di Kulim Bandar Baru menjadi gempar kemarin setelah apabila kehadiran Zulkifli Nordin telah menyebabkan mayatnya bertukar menjadi babi.

Menurut Izwan bin Amir iaitu pelajar tingkatan 3 yang baru pulang dari mengambil peperiksaan PMR, mayat lelaki tersebut telah bertukar menjadi babi setelah terkejut kerana Imam yang membaca talkin di atas mirip dengan wajah tokey babi.

Keadaan menjadi semakin kalam kabut apabila tokey babi yang juga mirip dengan wajah Ahli Parlimen Kulim Bandar Baru Tuan Guru Haji Zulkifli Bin Haji Nordin telah membaca talkin kepada dirinya sendiri.

Kelihatan Al Imam Tuan Guru Haji Zulkifli Bin Haji Nordin sedang membaca talkin untuk dirinya sendiri di saat PRU hampir tiba...

Kah kah kah...cuba baca tajuk berita surat habaq Sialan Harian ni

Ini cerita apa?Apa pasai ini Lebai Zul banyak kalut sama itu murtad? apa pasal mau cegah murtad mesti bikin himpunan...

Kah kah kah... Ini semua sebab mau kasi orang Pas rasa tak kena. Kalau tak sokong nanti Lebai Zul kata Pas sudah lari dari perjuangan... Kah kah kah..ini semua tektik lama yang British guna sebelum merdeka dulu... Lebai Zul sudak ketinggalan zaman.. hanya orang Pas yang bodoh macam ketua pemuda Pas Batu kawan yang nama Mat Sopi saja akan termakan dengan tektik Lebai Zul ni kah kah kah.

Lebai Zul sudah lupa yang antara orang yang sudah murtad ialah dirinya sendiri... kah kah kah.. Lebai Zul kalau mampus nanti akan duduk neraka paling bawah sekali berjiran dengan Ostad Kazim Elias kah kah kah... Sapa yang kata? Abu Nawas la yang kata... Bukankah Abu Nawas ni al ulamak..kah kah kah...

Blackend Is The End

Dyers Eve