To Live Is to Die

free counters

Khamis, 6 Oktober 2011

GAMBAR AMBIGA BERKEMBAN DI SEBARKAN DI FACEBOOK

Sekeping foto Ambiga sedang berkemban kini telah di sebarkan facebook pada hari ini.

Gambar yang kemunkinan besar telah di ambil secara mengejut iaitu ketika beliau baru selesai mandi itu telah di akui oleh pemiliknya iaitu Puan Ambiga a/p Munusamy adalah gambarnya yang tulin dan beliau telah membantah sekeras2nya bahawa gambar itu adalah milik Ambigga pengerusi Bersih.


Ini adalah kerana, katanya beliau lebih ramping jika di bandingkan dengan Ambiga pengerusi Bersih.

Sekian di sampaikan berita terkini jam 4... di bawah pulak adalah berita Ibrahim Ali ahli parlimen Parti Islam Semalaysia (Pas) Pasir Mas..keh keh keh


Presiden Perkasa yang juga Ahli Parlimen PAS kawasan Pasir Mas Tuan Haji Ibrahim Bin Haji Ali hari ini telah membuat penjelasan terhadap gambarnya yang di ambil secara curi oleh mereka2 yang di tidak bertanggung jawab.

Menurutnya gambar itu sebenarnya bukanlah dia sedang tidur tetapi sebenarnya ketika itu beliau sedang menerima wahyu untuk menetapkan tarikh jihad fisabilkimak.

Sebagai seorang pahlawan jihad adalah tidak mungkin beliau akan dapat melelapkan matanya walaupun seminit selagi bangsa dan agamannya tidak terbela.

Berhubung dengan itu beliau mengingatkan kepada sesiapa yang cuba hendak membuat tafsiran sendiri tentang gambaq itu, akan menerima pembalasannya.

Katanya lagi sejarah telah membuktikan bahawa pengkhianat seperti Ambigga telah di ajarnya betul2 sehinggakan tak cukup tanah Ambigga lari bila berjumpa dengannya pada Himpunan Bersih tempoh hari.

Kah kah kah... Oii ini mesti kerja Otai Manjung.. ada ka patut depa kata Pahlawan jihad tidoq.. Mana boleh pahlawan jihad tidoq..kalau dia tidoq mesti musuh akan menyerang... kah kah kah

Selama ni Malaysia aman damai pun kerana ada pahlawan jihad ni la. Dia dan pasukan jihadnyalah yang menjadi benteng barisan depan berhadapan dengan musuh2 negara kah kah kah...

Susah la polis dan tentera kalau pahlawan jihad tidoq... Ini semua fitnah yang jahat terhadap pahlawan jihad... Pantang pahlawan terlelap walaupun seminit kah kah kah..tapi tak lama lagi pahlawan ni akan lelap terus kah kah kah...

Blackend Is The End

Dyers Eve