To Live Is to Die

free counters

Ahad, 9 Oktober 2011

TIMBALAN KETUA PEMUDA PAS PERAK BENGONG

Pas memang bengong bila cadangkan Harussani jadi permerhati kepada perlaksanaan Hukum Hudud di Kelantan. Memang Pas ni bengong terutamanya Timbalan Ketua Pemuda Pas Perak ni... Sedangkan lebai yang bernama Harusani inilah barua paling besaq kepada umno untuk jatuhkan Kerajaan Perak dulu.Pak Lebai Sani ni bukan saja barua umno malah Pak Lebai ni SB yang telah di serapkan kedalam bidang hal ehwal agama kerajaan untuk melancarkan propaganda tentang Islam.

Musuh paling utama Pak lebai sani ini ialah sesiapa saja yang bercakap tentang Islam. Sebab itulah orang yang paling kuat maki Dr Asri ialah Pak Lebai ni.

Oii Pas Perak, sudah la..hangpa tok sah la nak buat baik dengan Pak Lebai Sani ni.. Dia ni kalau betul sokong hudud mana mungkin dia nak dok dengan parti yang lawan hudud..

Daripada hangpa suruh dia jadi permerhati lebih baik hangpa suruh Abu nawas yang jadi...tapi kena bayaq la kalau nak Abu Nawas jadi pemerhati. Sia2 la ilmu agama tinggi yang Abu Nawas ada kalau Abu Nawas tak bikin duit... bukankah agama itu tempat paling mudah cari duit.... ala macam ostad ostad dok buat la....

Blackend Is The End

Dyers Eve