To Live Is to Die

free counters

Selasa, 29 November 2011

ABU NAWAS SERAH BORANG MASUK UMNO KEPADA TPM DALAM PERSIDANGAN PEMUDA MALAM INI - SELAMAT TINGGAL BLOG PRO PAKATAN RAKYAT


Pertamanya Abu Nawas mohon maaf banyak banyak sebab selama ni Abu Nawas banyak kutuk umno. Semuanya kerana Abu Nawas telah salah faham dengan umno selama ini.

Mulai saat dan ketika ini Abu Nawas akan bertukar angin daripada memaki umno kepada memuja umno. Ini adalah kerana Abu Nawas sudah sedar bahawasanya selama ini hanya Umnolah parti yang menegakkan syiar Islam.Kah kah kah... memang la umno penegak syiar Islam. Syiar Islam tu boleh bikin duit. Masjid itu syiar Islam. Bikin masjid boleh bikin duit.

Sambut maulidur rasul tu Syiar Islam. Bikin program maulidur rasul boleh bikin duit. Boleh buat baju, boleh buat makan, boleh buat banner. Itu semua duit jadi kalau umno tak buat maulidur rasul macam mana nak bikin duit.

Apa saja yang boleh bikin duit dengan menjual nama syiar Islam memang umno yang penegak utamanya. Umno bikin Tabung Haji sebab orang islam boleh simpan duit dalam tabung haji lepas tu bolehlah rolling dulu.

Mau pi haji mesti ikut Tabung Haji sebab kalau sendiri pergi nanti duit tarak masuk. Mau bayaq zakat mesti bayaq sama PUZ sebab kalau bayaq pada 8 asnaf nanti duit tak masuk. Kalau duit tak masuk macam mana mau bikin duit.

Umno tak mau bikin hudud sebab hukum hudud tarak boleh untung. Umno tak mau haramkan arak sebab nanti duit tarak masuk. Umno tak mau tutup kasino sebab nanti rugi duit tak boleh masuk.

Apa saja yang boleh bikin duit sememang umno penegaknya. Sebab tu ada ostad sokong umno. Sokong umno boleh bikin duit.

Maka bodohlahh mereka yang sokong umno tapi tak boleh buat duit . Oleh itu buatlah duit selagi mana umno masih ada kuasa...

Opsss kepada anak anak pelacur kat Penang yang nak sangat Abu Nawas masuk Umno sori la ya... Abu Nawas tak jadi nak masuk umno lagi kah kah kah

Blackend Is The End

Dyers Eve