To Live Is to Die

free counters

Isnin, 28 November 2011

AMING DAN KUMPULAN SPRING ISTIHAR SOKONG PKR.


Aming Spring yang baru di bebaskan dari penjara telah membuat kejutan di dalam Kongress Nasional Parti Keadilan Rakyat dengan mengistiharkan diri dan kumpulan mereka akan berkempen untuk PKR dalam pilihanraya umum akan datang nanti.

Menurut penyanyi latar kumpulan rock dari arab saudi itu keputusan itu di buat setelah mengambil kira pandangan prisiden Umno tentang kemunkinan besar umno akan di spring keluar dari Putrajaya selepas PRU yang akan datang ini :-
Kah kah kah... Kalau umno sudah kena spring sama rakyat, macam mana Kak Mah nak beli cincin besaq. Macam mana pulak nasib anak abang Jib dan Kak Mah yang kawin dengan orang komunis kat Kazakstan.

Bila umno sudah kena spring macam mana Lebai Zol dan Berahim Ali nak cari makan. Macam mana depa nak berjihad kalau tak ada sapa lagi nak suplly ringgit malaysia.

Bila umno sudah kena spring habis la menteri yang konkek bibik nak menyorok kat mana lagi. ketua menteri yang sapu budak 15 tahun pun sudah tak boleh lari lagi.

Bila umno sudah kena spring nanti semua lubang akan pecah. Nanti rakyat akan tahu ketua polis mana yang makan banyak rasuah, nanti rakyat akan tahu sapa yang suruh polis bunuh altantuya.

Kah kah kah...

Jika anda benci Abu Nawas

Blackend Is The End

Dyers Eve