To Live Is to Die

free counters

Selasa, 8 November 2011

GAMBAR LISA SURIHANI BERPELESERAN


Sekeping gambar pelakon Lisa Surihani yang belum sempat memakai baju bahagian luarnya kini telah menjadi isu panas di alam maya.

Gambar Lisa yang memakai singlet itu menjadi panas apabila di katakan berwarna biru iaitu warna yang sama dengan bendera Barisan Nasional

Walaupun gambaq Lisa berbaju seperti tak berbaju ini menjadi panas namun lagi panas berita di bawah ini :-

Ini bukan berita Lisa Surihani seksi tapi ini berita pasai ada orang mau bikin himpunan Seksualiti. Apa benda Seksualiti tu?

Dengaq macam mau bikin pesta sexs saja. Dalam TV pun kata mau bikin pesta sexs. Dalam masjid pun kata mau bikin pesta sexs. Pak lebai pun kata macam tu, Orang politik pun kata macam tu. Ada betul ka ini pesta sexs.

Macam biasa la. Bila dengaq macam sexs saja kira dalam kepala otak tu kira nak ingat lucah saja la. Macam la kalau kita tanya orang apa maksud sosialis. Nanti depa akan jawab sosialis itu adalah hidup mereka semua sosial. Tanya lagi sosial macam mana. Nanti dia jawab sosial la... campur jantan betina tak kira haram halal..

Apatah lagi kalau di bicarakan soal seksualiti lagi melatah la pak pak aji dan abang abang dam aji. Setelah sekian lama pesta sexs bebas ada kat Malaysia ni tiba2 hari baru nak bikin terkejut. Umno bikin gempar pun ada lagi orang nak terkejut.

Pak Ostad yang banyak ilmu pun terut serta jadi penyambung lidah umno bikin gempar. Siasatnya tidak tapi terus saja fitnah dalam masjid yang bukan2. Ostad kat bawah ni tak payah dok cerita la dia pun gempaq. Inilah peluang dia tibai cina hindu dalam khutbah jumaat.
Yang peliknya kalau betul ini adalah himpunan pesta sexs bebas kenapa baru sekarang mau bikin bising? Tiap2 hari, tiap2 kampung ada pesta sexs sekarang ni kenapa tak mau bikin bising.

Betul ka Umno ni tak suka pesta sexs? Betul ka Mufti Perak tak suka pesta sexs? Atau yang menjadi tak sukanya depa dengan pesta sexs itu kerana adanya Makcik ni :-Pertamanya Abu Nawas nak tanya pada yang dok melatah dengan temberang umno ni... hangpa semua ni tak pernah terpikiaq ka kalau betul pun ini ada pesta sexs bebas, betul ka umno tak suka dengannya? Pernah ka selama ni umno menghalang benda2 yang seronok lebih2 lagi dengan pesta sexs?

Keduanya Abu Nawas nak tanya pernah ka Pak Pak ostad yang turut serta senada dan seirama dengan helah umno ini berkawan atau setidak2nya ambil tahu serba sedkit dengan NGO NGO yang kerja mereka berbuat kebajikan kepada orang2 yang terpinggir dari masyarakat ini.

Tak kiralah kalau Pak Ostad kata NGO ni buat kebajikan tak dapat pahala pun tapi NGO NGO ni tak duduk dalam masjid lepas tu maki orang tu tak betul orang ni tak betul. Lepas habis maki orang masjid bikin makan2 lepas makan2 dapat la sampul.

Umno baru bikin gempaq sikit pun tak jadi kelam kabut. Itu belum lagi umno bikin cerita nak tutup kedai judi dan kilang arak lagi...

Kat umno pun hangpa boleh percaya..macam pelaq...

Blackend Is The End

Dyers Eve