To Live Is to Die

free counters

Khamis, 24 November 2011

TERKINI DARI KELANTAN; ADUN PAS DI TAHAN BERSAMA SEORANG WANITA JEPUN DI SEBUAH HOTEL


Pasir Mas Kelantan, 23 Nov. Seorang wanita Jepun telah di tahan bersama ADUN Pas Kelantan di sebuah hotel 4 bintang di Pasir Mas malam semalam.

Menurut Encik Azmi bin Abu iaitu salah seorang bell boy hotel tersebut, wanita jepun itu di tahan bersama Adun tersebut ketika hendak masuk ke dalam lif hotel tersebut kerana lif tersebut telah penuh..

Kehadiran wanita jepun tersebut ke Kelantan adalah di percayai ada sangkut paut dengan berita di bawah ini:-
Jangan main2 dengan berita ini. Pihak kerajaan perlu ambil perhatian apa yang di cadangkan oleh Berahim Ali ni. Pembangkang pun perlu sokong 100% cadangan ini.

Panglima Berahim mintak kerajaan bikin kem tentera di Pasir Mas sebab Jepun akan mendarat dan menjajah Tanah Melayu tak lama lagi. Tentera Jepun sedang dalam perjalanan membawa pasukan payung terjun untuk terjun dengan basikal macam depa buat tahun 1945 dulu.

Kah kah kah... semakin dekat pilihanraya semakin kecut perut Berahim Ali kah kah kah. Tak lama lagi Berahim Ali sudah boleh jadi panglima sepenuh masa kah kah kah.

Pas pun patut cadang kerajaan bina kem tentera jugak di Sungai Besaq Selangor sebab kalau kem tentera tak ada kat Sg Besaq nanti Hassan Ali comfirm akan ikut Berahim Ali jadi anjing kah kah kah.

Blackend Is The End

Dyers Eve