To Live Is to Die

free counters

Jumaat, 9 Disember 2011

ADENGAN RANJANG MAYA KARIM DAN AERON AZIZ DALAM OMBAK RINDU KINI DI YOUTUBEPelakon seksi dan cun Maya Karim telah mencetuskan kontervasi apabila telah melakonkan adengan ranjang bersama pelakon warga Singapura Aeron Aziz..

Berhubung dengan kontervasi ini, adalah berkemungkinan besar Maya Karim tidak akan di senaraikan sebagai calon pelakon terbaik pada tahun hadapan.

Ini adalah kerana Maya Karim kurang mendapat percalonan dari cawangan cawangan Pas. Bukan tak ada lansung tapi kurang saja...

Opss macam mana boleh pi melalut percalonan dari pas cawangan pulak dah... Ni semua pasai cerita kat atas tu sama dengan berita kat bawah ni la :-Jangan percaya berita ini. Ini berita orang politik yang sedang mahu menipu orang Selangor. Majoriti orang Selangor tak mahu pada pakcik ni tapi majoriti pemimpin Pas yang pro Umno mahukan pakcik ni.

Pakcik ni pasti akan bertanding juga. Kalau bukan di Selangor mungkin di negeri lain. Pakcik ni amat di perlukan oleh pemimpin Pas yang anti cina. Pakcik ini adalah jambatan pemimpin pas yang takut negara ini cina yang perintah.

Apa yang boleh Saari Sungip buat kalau nama Pakcik di calonkan dalamPRU ni? Apa yang boleh Mat Sabu buat kalau Pakcik Hassan ni nak bertanding jugak dalam PRU ni.

Pakcik Hassan akan mencari tempat yang selamat untuk dia terus menang dalam PRU akan datang. Tempat yang selamat ialah di tempat pengundi cina paling minima jumlahnya.

Copy cerita yang Abu Nawas tulis ni dan percayalah aapa yang Abu Nawas kata bahawa Hassan Ali akan terus bertanding dalam PRU ini.

Berita di atas hanyalah sekadar mahu menyedapkan hati penyokong PR saja.

Blackend Is The End

Dyers Eve