To Live Is to Die

free counters

Selasa, 6 Disember 2011

MUSA HASSAN NAFI KAHWIN SYELLA TAPI BAGAIMANA PULA DENGAN WANITA INI?

Siapakah wanita ini? Apakah kena mengenanya dengan Bekas Ketua Polis Negara Musa Hassan?

Mengapakah tiba2 wanita ini muncul di saat isu Bekas KPN ini berkahwin artis sudah terjawab?

Sebenarnya wanita ini lansung tak ada kena mengena dengan bekas Ketua Polis Negara Musa Hassan atau pun sarjan Hassan tapi cerita wanita ini boleh di baca di bawah sekali artikal ini.

Isu bekas Ketua Polis Negara kahwin artis bukan saja heboh di blog2 politik malah ianya juga menjadi amat heboh di blog sensasi dan hiburan.

Namun begitu berita ini telah di dapati melangkau jangkaan yang di perkatakan setelah artis lansung tidak terkenal itu akhirnya mendedahkan bahawa suaminya bukan Musa Hassan seperti yang di hebohkan.Maka sebagai rasa dirinya telah menjadi mangsa fitnah maka bekas KPN ini telah bercadang untuk menyaman blogger2 yang telah menyiarkan berita tidak benar ini :-Hari ini blogger umno pula telah di saman kerana menyiarkan satu artikal fitnah terhadap Amin Iskandar di dalam blognya.
Tindakan Musa Hassan dan Amin Iskandar ini adalah suatu yang amat di puji kerana tindakan laporan polis dan saman adalah satu daripada tindakan menafikan segala tuduhan peribadi terhadap diri mereka.

Siapa yang benar dan siapa yang salah kini berada dalam keadaan 50-50 kerana pihak yang di tuduh telah menafikannya dengan tindakan menyaman blogger.

Tapi kalau setelah setahun cerita AJK Pasti P.Pinang yang suka berlucah di Facebook tersebar dengan lebih 1 juta pembacanya namun sehingga kini belum ada satu laporan polis apatah lagi saman yang Abu Nawas terima maka ianya sudah cukup untuk menyatakan bahawa si tertuduh tidak berani berbuat demikian kerana beliau sememangnya melakukan kerja kerja tak senonoh itu.

Apa macam ada berani ka? Kah kah kah... Mat Sabu kata tobat lahom terkencing kah kah kah

Pakai serban besaq bakul tapi perangai pun besaq punya tak senonoh. Punya nak lepas gian sanggup buat satu akaun FB guna nama Tuty sadinar untuk bersembang lucah dengan perempuan.

Kalau ini adalah fitnah apa yang si melaon ni tunggu lagi. Ikutlah jejak Musa Hassan dan Amin Iskandar saman Abu Nawas untuk menafikan yang dia tak buat kerja ni.

PASTI pusat dok tunggu apa lagi, Pasti P.Pinang dok ralit apa lagi, ustazah2 yang menjadi mangsa melaon ni bila lagi nak nafikan dengan menyaman Abu Nawas.

Atau Pemuda Pas Pusat ni jenis guna fatwa "Orang kita buat halal, orang lain bikin harammmm" kah kah kah.

Setakat berani sembang kot belakang saja nyatalah melaon ni sememangnya berselindung di sebalik pakaian lebainya untuk berbuat jahat kepada perempuan.

Blackend Is The End

Dyers Eve