To Live Is to Die

free counters

Selasa, 6 Disember 2011

BLOGGER MANJUNG MARI BAKAL BERHADAPAN HUKUMAN BUANG DAERAH


Blogger Otai dari Perak, Manjung Mari bakal berhadapan dengan tindakan buang daerah dalam masa terdekat ini. Manjung mari telah didapati bersalah kerana tidak mengitiraf Ostad kesayangan orang Pas iaitu Al Ostad al kazim Elias wal ringgiti..

Hukuman ke atas Manjungmari akau berkuakuasa serta merta setelah Al Ostad Al kazim memenagi PRU yang akan datang ini seperti apa yang di laporan di bawah ini :-
Wahh bagus bagus...kalau jadi calon Umno sudah tentu al ostad boleh menang sebab banyak orang Pas yang akan undi al ostad. Al Ostad ni memang cukup layak jadi orang politik sebab al ostad ni padai bikin temberang.

Kalau sebelum ni al ostad bikin temberang dalam masjid saja, selepas ni bolehlah al ostad bikin temberang kat atas pentas politik pulak.

Silap silap al Ostad boleh jadi MB kalau BN menang PRU kat Perak nanti. Bab duit nak jadi calon al ostad jangan bimbang sebab ramai orang boleh kasi imfa' pada al ostad untuk jadi calon umno.

Habislah Nizar kalau Al ostad ni masuk politik sebab ramai oarng Pas akan lari ikut al ostad ni. Dan yang paling teruk nanti sudah tentulah blogger Manjungmari yang jadi musuh ketat al ostad ni.

Oiii manjungmari habis la hang tak boleh dok manjung lagi la lepas ni sebab Al Ostad tak bagi hang dok sana dah kah kah kah.. Mai lepak penang la ikut aku pi skodeng kah kah kah.

Blackend Is The End

Dyers Eve