To Live Is to Die

free counters

Selasa, 27 Disember 2011

Botol Arak Di Hidangkan di Meja Tok Guru Nik Aziz. Kerja Gila Siapa?

Mengapa Tok Guru Nik Aziz sanggup hidangan botol arak berada di meja depan matanya?

Apakah Tok Guru kini sudah lupa halal haram sejak berkawan dengan DAP dan PKR?

Percayakah anda jika gambar ini memang benar adalah botol arak? Abu nawas rasa tak kira orang umno, Pas atau tak ada parti tak akan percaya jika gambar botol arak ada di depan Tok Guru sebab orang tak kira Islam atau tidak sudah pasti tak akan berbuat demikian ketika berhadapan dengan Tok Guru.

Abu Nawas teringat sewaktu PRK Arau tahun 98 dulu bilamana gambaq2 Tok Guru sedang menjampi botol arak di sebarkan ke rumah2 pengundi apada malam terakhir berkempen.

Sudah pasti gambar ini dari segi zahirnya orang akan kata umno yang buat tapi hakikatnya dalam ilmu perang saraf pembuatnya ada dari petugas Pas sendiri.

Tujuannya adalah untuk menaikan kemarahan kepada pengundi di saat terakhir.

Gambar tersebut bukan saja orang Pas akan marah jika melihatnya tapi orang Umno pun akan marah sebab orang umno pun tahu yang Tok Guru tak mungkin akan minum arak.

Akhirnya, mungkin risalah ini antara sebahagian penyebab kepada kekalahan calon Umno iaitu adik kepada Menteri Besar Perlis pada ketika itu kepada calon Pas Ustaz Hashim Jasin dalam PKR tersebut.

Cuba lihat gambar di bawah ini. Tak perlu bertanya kepada penyokong PR tapi cukuplah bertanya kepada penyokong tegar Umno apakah mereka pun percaya dengan gambar ini:-Munkin cara begitu masih releven di suatu ketika dulu namun apakah ianya masih releven di zaman yang serba berfikir luar otak sekarang ini:Abu Nawas malas nak ulas bab banner yang umno buat ni, cuma Abu Nawas nak kasitau kat umno cara perang saraf begini orang dah tak pakai dan ketinggalan.

Tak salah kalau nak berlawan cara perang saraf tetapi buatlah benda yang boleh membuat orang percaya bahawa yang buat itu adalah pihak lawan.

Bukan buat perkara yang kasi orang gelak macam ni. Fikirkanlah bagaimana Amerika yang sanggup bom bangunan negaranya sendiri semata2 nak burukkan Islam pun orang tak percaya inikan pulak dengan banner yang harga tak seberapa ni.

Sekarang ni zaman orang guna otak untuk berperang, jadi orang tak ada otak tak boleh masuk medan perang sebab nanti cepat kena bunuh.

Blackend Is The End

Dyers Eve