To Live Is to Die

free counters

Jumaat, 23 Disember 2011

DATO RIZALLUDIN NAFIKAN GAMBAR BOGEL INI ADALAH ISTERI KEDUANYA


Bapa mertua kepada Dato Rizalludin Abu Bakar hari ini telah membuat laporan kepada Jabatan Agama Islam kerana mereka merasakan Dato Rizalludin telah melakukan kesalahan yang amat besar di dalam kawasan perumahan mereka kerana tidak balik bersolat maghrib di rumah isteri keduanya...

Menurut Imam besar surau Taman tersebut tindakan Dato Rizaludin tidak bersolat maghrib di rumah isteri pertamanya akan menimbulkan perpecahan masyarakat taman tersebut.

Dalam satu kejadian lain di negeri Terangganu pula Sultan telah di beritahu bahawa ada kampung bikin semmbahyang jumaat 2 masjid serentak:-Yo yo yo...mau sembahyang pun banyak susah sekarang ni. Nak sembahyang pun kena mintak kebenaran pada kerajaan, masjid mana yang boleh sembahyang dan masjid mana yang tak boleh sembahyang.

Apa pasal tak repot kat sultan ada masjid tapi tak dak orang sembahyang. Yang peliknya di katakan satu kariah ada 2 masjid bikin solat jumaat tapi kenapa jumlah semua masjid jadi 11?

Ini mesti ada kampung yang bukan 2 masjid yang sembahyang serentak tapi 3 atau 5 atau 7 sekali gus pakat sembahyang masjid di masjid yang berbeza.

Baguslah kalau dah pakat pakat nak pi sembahyang kat masjid sebab nanti orang Islam pi lepak kat gereja depa marah pulak.

Sebenarnya ini cerita mau tipu Sultan sebab dah 5 tahun tak boleh tipu sultan. Bila Sultan sudah balik Terangganu maka inilah masanya nak membodek dan menipu sultan.

Tapi lebih baik buat cerita 2 masjid sembahyang jumaat daripada asyik dok cerita Hassan Ali dan anjing anjingnya dalam Pas nak berjuang Islam.

Blackend Is The End

Dyers Eve