To Live Is to Die

free counters

Rabu, 7 Disember 2011

GADIS ORANG ASLI JADI PELAKON VIDEO LUCAH


Satu sendikit menjadikan gadis gadis orang asli sebagai pelakon video sexs telah di bongkarkan oleh pasukan penguatkuasa anti sexs orang asli pada petang kemarin.

Pasukan yang di tubuhkan oleh Abu Nawas ini telah berjaya memerangkap ketua sendikit tersebut yang sedang mengambil video gadis orang asli New Zealand di sebuah rumah sewa berhampiran sebuah pulau yang tidak bernama selatan tahiland.

Menurut presiden orang asli New Zealand itu dulu hanya 5% saja gadis orang asli yang menjadi pelakon sexs tetapi sejak kebelakangan ini parti pembangkang New Zealand telah menghasut mereka untuk berlakon video sexs maka jumlah yang berlakon video sexs semakin bertambah.

Mana kala di Malaysia pula Presiden Orang Asli berkata masih ramai lagi orang asli yang menyokong parti sexs Barisan Nasional walaupun kini semakin ramai yang sudah mau lari seperti laporan di bawah :-Kah kah kah...apa sudah jadi dengan UMNO, Orang asli pun sudah semakin lari dari umno. Kata presidennya dulu 95% sokong sama Umno tapi hari ini sudah ramai yang berpaling tadah. kah kah kah.

Ini Presiden orang asli sudah lupa yang orang asli sekarang ramai yang sudah masuk universiti. Orang asli sekarang sudah pakai talipon yang boleh buka internet. Orang asli sekarang sudah pandai membaca.

Orang pembangkang mesti kerja kuat sikit lagi untuk hasut orang asli supaya benci sama umno. Orang pembangkang mesti masuk kampung orang asli untuk cari musuh peribadi presiden orang asli ni untuk tawarkan jawatan kalau PR menang PRU ni.

Yang paling presiden orang asli ni takut ialah dia akan hilang jawatan sebagai presiden. Dia tak takut umno kalah. Oleh itu janjikanlah jawatan presiden padanya kalau PR menang nanti. kah kah kah kah

Blackend Is The End

Dyers Eve