To Live Is to Die

free counters

Sabtu, 31 Disember 2011

GAMBAR LAMA FAUZIAH MAT DAUD TERLONDEH BAJU KETIKA BUAT PERSEMBAHAN DI SEBAR SEMULA


Gambar-gambar silam Fauziah Mat Daud yang terlondeh baju sehingga menampakkan payu daranya ketika membuat persembahan mula di sebar kembali dalam blog blog hiburan sejak seminggu lalu.

Menurut bekas suaminya, Eman Manan bin Dahaman beliau terjumpa gambar bekas iterinya itu yang juga lebih di kenali sebagai Zee Mat Daud dalam sebuah blog yang bernama Bicara Abu Nawas.

Menyorot kembali peristiwa itu, Eman berkata walaupun ketika itu bekas isterinya tidak memakai baju dalam atau dalam bahasa saintificnya di sebut sarung tetek tetapi bekas isterinya itu sudah memakia baju di luar.

Ini tidaklah menjadi kesalahan kerana mengikut fatwa yang telah di keluarkan oleh Menteri Di Jabatan Perdana Menteri Ostad Jamil Khir Baharum memakai peruntukan wang kepada Majlis Agama tidak di kira sebagai memakai wang majlis agama.Ini fatwa baru yang haru biru. Ostad ni kata dia tak guna duit Majlis agama tapi dia guna duit peruntukan majlis agama.

Abu Nawas yang belajaq tinggi bab ugama sampai dapat PHD+3 pun tak pernah jumpak lagi dalil yang macam ostad ni keluarkan.

Ini fatwa lucah atau fatwa apa? Tak guna tapi guna. Guna duit apa yang dia tak guna? Tak guna duit apa yang dia guna? Guna guna atau Mr Gunalan tokey ayam kat Bagan Serai?

Itulah pasai kalau jadikan ugama tempat cari makan. Jual agama untuk dapat duit. Mula2 pakai moto EX5 tak ada road tax tapi bila dah pandai bikin ayat jual agama la ni dah pakai kereta Toyota Unser.

Ehhh Abu Nawas kata kat ostad mana ni??? Ohh tersasul pulak pi kata kat ostad Dajaiudin YDP Pas Batu Kawan la pulak kah kah kah..

Blackend Is The End

Dyers Eve