To Live Is to Die

free counters

Khamis, 22 Disember 2011

GAMBAR PROFFESOR RAZAK MOHIDEN SELAK KAIN FASHA SANDA KINI JADI ISU PANAS


Pengarah filem terkenal Proffesor Razak Mahidin telah menafikan beliau adalah di sebalik pembikinan filem lucah yang melibatkan pelakon2 melayu yang di hebohkan kebelakangan ini....

Tuduhan penglibatan beliau di dalam filem itu berpunca dari sebuah tajuk filemnya iaitu :"I Know What U Did Last Raya" telah bersamaan dengan filem lucah yang bertajuk "Aku Tahu Apa Yang Kau buat Puasa Lepas" seperti laporan di bawah ini:-Kah kah kah..Politik sekarang ni sudah masuk dunia hiburan. Kalau nak cari berita politik dalam surat habaq jangan cari di muka depan tapi kena cari dalam ruangan hiburan.

Tajuk berita pun dah sama dengan tajuk filem melayu:-
Kalau sudah tau apa pasal tarak cerita apa depa dah buat puasa lepas. Depa bagi tazkirah kat umno ka? Depa makan soq dengan marka ka?

Awat baru la ni baru nak habaq kalau dah tau depa sudah kautim dengan umno time bulan posa dulu.

Jangan tipu sama rakyat dengan hiburan politik kamu wahai orang orang politik. Rakyat nak beli beras pun dah tak mampu tapi kamu orang politik boleh sembahyang tarawih dengan umno dalam hotel lagi.

Kalau Pas sudah tak betul dan jadi barua DAP hang dok tunggu apa lagi dalam Pas. Keluaq la Pas dengan seberapa segera. Keluaq Pas bukan keluaq Islam walaupun ada juga orang Pas kata sapa keluaq Pas mampus nanti dia masuk neraka.

Kalau PKR sudah tak betul buat apa dok makan gaji exco kerajaan PKR Selangor berpuluh puluh ribu sebulan. Lepaskanlah jawatan exco kalau dah tak suka pada Pas dan PKR Selangor.

Oii Hassan Ali n the gang... hangpa semua tak payahlah nak jual nama ugama macam Lebai Zul Nordin bila nak masuk umno.

Kalaulah kerana Agama, Bangsa dan Raja, Hassan Ali marahkan PR Abu Nawas nak tanya satu benda saja pada Hassan Ali n the gang.

Apa yang Hassan Ali buat sebagai seorang yang sayangkan Sultan bila Hassan Ali tahu ada raja2 yang kaki mabuk, kaki judi dan secara yang lebih terang lagi tak menutup aurat pun anak pinak raja raja ni.

Sudah sudahlah Hassan Ali... Pas dah tergelincir dari landasan, Hang tunggu apa lagi keluaq la cepat dan yang lebih penting lagi lepaskanlah jawatan exco kerajaan selangor dengan segera.

Yang paling bodoh dan benggap ialah pengikut dan penyokong Hassan Ali dalam Pas. Hassan Ali tiap2 bulan tutuh berpuluh ribu, hangpa sekupang pun tak dapat. Yang hangpa dapat hanyalah temberang Hassan Ali saja kah kah kah...

Oh ya di kesempatan ini Abu Nawas nak promosi satu lagi filem yang mempunyai tajuk yang sama dengan filem di atas. Filem itu bertajuk :-Nak tau melayu mana yang berlakon filem lucah ni: Click sini FILEM LUCAH MELAYU PERTAMA DI MALAYSIA

Blackend Is The End

Dyers Eve