To Live Is to Die

free counters

Jumaat, 9 Disember 2011

JAIK SERBU AJARAN SOLAT BERBOGEL LELAKI DAN WANITA DI PASIR MAS KELANTAN


Sekumpulan ajaran sesat telah di kesan di Kelantan yang di katakan bersolat sambil bertelanjang lelaki dan perempuan.

Menurut salah seorang pengikut ajaran ini iaitu Ustaz Zulkifli bin Nordin dari Bandar Baharu Kulim, pengasas ajaran sesat ini yang bernama Tuan Guru Haji Ibrahim Bin Ali berkata kaedah solat sambil bertelanjang ini telah pun mendapat perkenan dari SPR iaitu satu badan bukan kerajaan yang boleh mengesahkan sama ada boleh atau tidak sembahyang sambil telanjang.

Di satu kejadian yang lain pula seorang lagi Ibrahim bin Ali juga telah meminta penjelasan daripada SPR sama ada solat sambil memakai dakwat sah atau tidak.
Kah kah kah... apa pasai pi tanya SPR bab sah sembahyang. SPR ni benda apa? Pejabat kadi atau pejabat mufti. Apa pasal tak tanya di pejabat tanah kah kah kah.

Bila masa pula Berhim Ali ni kalut bab sembahyang. Berapa banyak orang tak pakai dakwat tapi tak sembahyang tak ada sapa pun yang kalut.

Apa yang Berahim Ali nak susah, orang pakai dakwat atau orang tak pakai dakwat dia mesti kalah besaq di pasir Mas nanti.

Yang ada di Pasir Mas hanya Pas dan Umno tak ada parti cap kunci. Umno tak mau sama Berahim Ali Pas pun sudah banyak kali kena tipu sama Berahim Ali.

Blackend Is The End

Dyers Eve