To Live Is to Die

free counters

Ahad, 11 Disember 2011

DATO ZULKARNAIN IBRAHIM AKUI WAJAH DALAM VIDEO SEXS ADALAH DIA DAN ISTERINYA. BUKAN DENGAN PEREMPUAN LAIN

Dato' yang suka merakam hubungan sexsnya dengan isterinya dalam Metro kemarin kini telah dapat di kesan oleh wartawan semi pro surat habaq Abu Nawas.

Dato berkenaan telah di jumpai ketika salah seorang wartwan Abu Nawas menyikat rambut di tandas RNR Sungai Perak kemarin. Menurut wartawan Abu Nawas ketika beliau sedang asyik menyikat rambut tiba2 dia terlihat Dato' tersebut tengah kencing berdiri di tempat orang kencing berdiri..

Wartawan Abu Nawas tanpa melingahkan masa terus saja berpura2 mahu kencing di sebelahnya sambil mata menjeling ke zakar Dato tersebut untuk memastikan yang zakar Dato' tersebut benar2 seperti apa yang telah di ceritakan oleh isterinya.Tu dia ini berita sensasi. Bini Dato sudah jadi pencerita sexs kepada wartawan Metro kah kah kah. Apa pasal cerita hayun dengan laki dok pi cerita kat wartawan? Pasai apa tak pi cerita kat pengarah filem, nanti boleh la pengarah tu dapat ilham bikin filem blue kah kah kah.

Macam mana pulak laki dia ni boleh dapat Dato"? Berjasa besaq pada negara kah? Sponsor kuat pada negara kah? Atau dia sudah beli sama itu Dato punya gelaran?

Dia punya pasallah nak ambik gambaq telanjang bini dia ka atau nak curi seluaq dalam jiran sebelah rumah ka? Tapi Abu nawas mau tau mana punya Dato' ni? Sap[a yang kasi Dato' sama dia?

Orang politik? Ahli perniagaan? atau pun JKKK?

Ini cerita Dato semuanya banyak temberang. zaman sekarang yang beri anugerah Dato bukannya Sultan atau raja tapi semuanya dari anjing anjing politik parti pemerintah.

Kalau di Kelantan, Kedah, Selangor dan P.Pinang yang sebenarnya memberi anugerah ini adalah anjing anjing politik dari Pas dan Umno.

Kalau selain dari 4 negeri tu pulak yang memberi anugerah itu pulak adalah datangnya dari anjing anjing politik Umno.

Sultan atau Raja hanya menurut perintah sahaja. Kalau anjing politik kata orang ini maka sultan dan raja pun akan beri apad orang ini. Kalau anjing anjing politik kata beri pada orang itu maka begitu jugalah sultan atau raja kena turut kata2 depa.

Dalam Malaysia ni hanya ada seorang saja yang betul2 Sultan bagi dan tidak melalui anjing anjing politik. Orang itu adalah :-

Allahyarham Ustaz Fadzil Noor menerima darjah kebesaran di ketika Pas menjadi parti pembangkang di Kedah. Ini bermakna anjing anjing politik umno pada ketika itu yang memerintah negeri Kedah tidak akan mencadangkan nama Ustaz Fadzil Noor.

Namun Allahyarham menerima darjah bergelar Dato oleh Sultan Kedah. Selain daripada Allahyarham Ustaz Fadzil Noor, semuanya adalah kerana mereka memerintah negeri dan mempengaruhi sultan atau raja untuk memberi anugerah kepada sesiapa saja yang depa suka.

Ini baru real punya Dato sebab Sultan sendiri kasi anugrah ini padanya bukan dari rekemen anjing anjing politik yang memerintah kedah pada ketika itu.

Ustaz Hadi Awang menerima gelaran sewaktu Pas memerintah Terangganu begitu juga Ustaz Azizan dan Nizar menerima gelaran ketika parti mereka memerintah Kedah dan Perak.

Usah kiralah dengan anjing anjing politik Pas dan Pkr yang dapat gelaran setelah parti mereka memerintah Kedah dan Selangor.

Anjing anjing politik ini sebenarnya bukan ada jasa apa pun tapi oleh kerana syok sendiri dengan gelaran maka di masukkanlah nama mereka ke senarai penerima darjah kebesaran.

Setiap kali ada hari keputeraan Sultan atau yang di pertua negeri maka akan berkeliaranlah anjing anjing politik untuk mencari sesiapa yang mahukan anugerah. Bukannya mencari orang yang banyak jasa tetapi mencari siapa yang ada banyak Ringgit Malaysia.

Anugerah di jual macam menjual ganja. Bisik membisik, bayar dan tunggu barang.. Maka apa yang peliknya dengan berita di bawah ini :-
Nak dukacita apanya pulak? Baru nak tau ka yang anugerah darjah kebesaran selama ini sememangnya bercitarasa politik.

Kalau betul tak ada citarasa politik mengapa orang miskin yang membanting tulang membangunkan negara dengan sumbangan tidak terhingga mereka tidak di beri anugerah?

Zahirnya orang miskin bekerja siang dan malam untuk perut anak isteri mereka tetapi hakikat yang sebenarnya orang miskin unpama rakyat di zaman Firaun yang menjadi hamba untuk kesenangan hidup raja raja dan pemimpin politik.

Mengapa pulak warga asing warga Burma yang meraut hasil mahsul hak rakyat negara ini di beri gelaran Dato? Apa pulak jasa Shahruk Khan yang merosakan pemikiran rakyat Malaysia sehingga di beri gelaran Dato?

Besar sanggatkah jasa Siti Norhaliza yang tergedik gedik macam haram jadah tu sehingga di beri gelaran Dato?

Maka apa sangatlah hebatnya gelaran Dato yang semakin tak ada nilainya di zaman ini. Dan jika masih ada kehebatan gelaran Dato itu sememang layaklah Hassan Ali di beri gelaran Dato kerana jasa dan kerja kuatnya untuk menjatuhkan kerajaan pilihan rakyat di negeri Selangor.

Blackend Is The End

Dyers Eve