To Live Is to Die

free counters

Jumaat, 23 Disember 2011

PASANGAN SAMA JENIS BUAT PENJELASAN DALAM TV JAM 10.00 MALAM INI


Pasangan kawin sesama lelaki yang telah heboh beberapa minggu ini akan tampil membuat pengakuan di dalam TV pada malam ini..

Menurut lelaki melayu itu beliau bersama pasangannya akan membuat penjelasan kenapakah mereka mengambil keputusan untuk berkahwin walaupun apa yang ada pada diri mereka adalah sama.

Encik Mustaffa Jamali, penerbit rancangan itu berkata siaran TV rancangan ini masih belum di tentukan lagi kerana buat masa sekarang pihak pengurusan kini sedang berusaha untuk satu rancangan yang lebih hebat lagi iaitu rancangan mencari perbezaan.

ini adalah kerana satu laporan akhbar telah menyamakan mereka berdua ini.

Ini berita fitnah. Harakah memang suka bikin fitnah. Mana ada serupa Hassan ali dengan Zul Nordin. Cuba tengok betul2 gambaq depa ni. Cuba cari perbezaan mereka. Sapa betul akan dapat hadiah CD motivasi Hassan Ali kah kah kah.Kah kah kah..tak payah cerita la semua orang tau hang dengan Lebai zul ni sama. Dua dua kaki kelentong. Dua dua ni tak suka kat PKR dan DAP tapi muka tak malu dok tibai gaji yang depa menang atas tiket PKR dan Pas.

Bila gang Pas Reform tibai Hassan Ali 4-5 tahun dulu ada pulak kata gang Pas Reform ni kapiaq. Bila Aduka Taruna nak pi tanya Tuan Presiden, dia pulak kena tibai dengan orang Pas.

Sekarang baru depa kenai sap dia Hassan Ali n the gang.

Apa kata Tuan Presiden sekarang ni:-hang dok tunggu apa lagi Hasan Ali oii...dah kata Pas tak betui hang blah la cepat sikit. Kalau hang takut bini hang jadi janda, hang pegang la jawatan Adun tu sampai habis tapi lepaskanlah jawatan exco kerajaan Selangor dengan segera.

Hang jangan jasi setan dengan Kusrin dalam mesyuarat exco. Dah hang kata PR tak boleh nak perjuang Islam, anti melayu dan tak suka raja hang dok sebahat apa lagi denagn PR.

Atau hang ni sayang nak lepas sebab dok teringat gaji hang yang berpuluh ribu tu.

Blackend Is The End

Dyers Eve