To Live Is to Die

free counters

Rabu, 7 Disember 2011

PEKERJA RAMLEE BEGER DEDAHKAN RAMLEE GUNA DAGING BEGER YANG TIDAK DI SEMBELIH

Seorang pekerja Ramlee Beger telah membuat pendedahan yang Ramlee beger telah menjual beger daging lembu yang tidak di sembelih mengikut syariat Islam..

Menurut Zulkifli bin Nordin iaitu pekerja kepada Ramlee Beger di Kota London, Bossnya Ramlee yang juga seorang warga Arab Saudi telah menjual beger daging lembu tidak di sembelih kerana kesukaran untuk mendapat beger daging lembu yang di sembelih di kota London.

Ramlee ketika di temui oleh wartawan Abu Nawas di stor begernya telah berkata, walaupun dia mengunakan daging yang tidak di sembelih tetapi daging begernya telah pun mendapat kelulusan Jabatan Kimia setelah di uji status halalnya.kah kah kah.. Ini berita projek habiskan duit rakyat. Kenapa nak uji dakwat? Sebelum ni kenapa tak kalut nak uji dakwat yang orang ramai dok guna.

Ini semua cerita tipu untuk menipu. Cerita halal dan haram di gunakan untuk kepentingan penguasa untuk terus berkuasa. Penguasa tak pernah pun suruh ahli kimia uji status ayaq arak haram ka halal.

Kenapa kalam kabut dengan dakwat untuk mengundi? Berapa ramai orang Islam tak sembahyang selama ni adakah pemerintah susah hati. Kenapa pulak baru 1 hari oran Islam tak boleh sembahyang tiba2 pemerintah nak susah hati?

Berapa juta pulak wang yang akan di gunakan untuk projek uji dakwat kekal ini? Nak uji dakwat ini halal haram atau nak uji macam mana nak menipu guna dakwat ni?

Kalau sudah di uji dan di halalkan dakwat ini, apa pulak yang penguasa akan beri alasan selepas ini?

Tak lain tak bukan, pak pak ostad akan di gunakan sepenuhnya untuk mencanangkan kepada sekalian rakyat yang beragama Islam bahawa tak boleh guna dakwat ini kerana nanti ambik ayaq sembahyang tak sah.

Blackend Is The End

Dyers Eve