To Live Is to Die

free counters

Isnin, 12 Disember 2011

SIDANG AKHBAR : DR HASSAN ALI SAH LETAKKAN SEMUA JAWATAN DALAM PAS

Dr Hassan Ali akhirnya telah mengesahkan perletakan jawantannya yang di sandang di semua peringkat parti Pas pada tengah hari ini.

Dalam sidang akhbar yang di adakan berhadapan dewan orang ramai rumah flat Jalan Sun Peng Kuala Lumpur, Dr Hassan Ali yang juga pemeriksa kira kira Pas cawangan Jalan San Peng berkata perletakan jawatan ini adalah kerana beliau kini tak dapat memberikan sepenuh masa kepada parti kerana terlalu sibuk di klinik kerana terlalu ramai orang yang sakit sejak dua mejak ini.

Walaupun begitu beliau tetap kan terus bekerjasama dengan Pas selagi Pas mempertahankan Kliniknya dari di robohkan oleh DBKL kerana di dirikan di tanah haram milik kerajaan.

Dalam satu laporan yang lain pula seorang lagi Hassan Ali juga telah menyatakan benda yang sama yang beliau tak akan meninggalkan Pas selagi Pas masih boleh di pujuk untuk kautim dengan Umno:-Tak mau keluaq Pas tapi ada syaratnya kah kah kah. Orang nak masuk kena syarat tapi nak keluaq pun dia nak bersyarat juga kah kah kah.

Dah nak keluaq, keluaq sajalah nak mintak nasihat mufti apa lagi. Keluaq parti bukan keluaq Islam nak takut apanya.

Mufti mana yang dia nak mintak nasihat, Noh Gadut atau Noh Omar kah kah kah. Veteran politik mana yang dia nak mintak nasihat, Dr Mahader atau Samy Vellu kah kah kah.

Sebenarnya tak ada apa yang si Hassan Ali ini nak takutkan dengan berita namanya tidak di calonkan oleh pas cawangan kerana dia mat yakin bahawa namanya tetap di senraikan juga.

Seperti yang Abu Nawas tulis sebelum ini apalah yang boleh ahli Pas buat kalau namanya tetap tercalon dalam PRU ini. Ahli pas telah lama ketagig asap candu pemimpin yang akan taat walaupun benda yang depa taat tu hanya menunggu saat.

Baca laporan tentangnya di bawah ini lagi:-
Katanya ahli jangan mendahului parti. Kah kah kah...macam pelaq punya kenyataan. Sedangkan si Hassan Ali inilah yang awal awal kautim dengan Umno bila Umno kalah di Selangor dalam PRU yang lalu

Pas Selangor dalam isu Himpuan anti kristian yang di anjirkan oleh barua barua umno telah mengeluarkan arahan ahli Pas Selangor di larang sertai Himpunan tersebut tapi si hassan Ali jadi VVIP pulak di atas pentas bersama dengan barua barua umno.Di atas pentas di umumkan pulak yang beliau hadir bukan sebagai ahli parti tetapi sebagai orang Islam. Kepala butuh dia...kalau bukan orang penting atau dalam dalam himpunan anti kristian tu pasai apa boleh berada di atas pentas VIP.Sudah sudahlah menjual temberang dengan mengunakan nama agama, bangsa dan raja sebagai alat untuk melindungi pembohogan di atas amanah rakyat yang menolak Umno.

Temberang ini akan menyerlahkan lagi apa yang ada di sebalik Hassan Ali. Terlupakah dia bila bikin kautim dengan umno dulu yang umnolah perosak agama dan menjual harta benda bangsa selama ini.

Raja apa yang si Hassan Ali ini hendak pertahankan? Sudah lama raja2 tidak ada kuasa dan beruntung sangatlah raja2 tak ada kuasa kerana jika raja masih berkuasa ntah sampai bila negara ini masih terus terjajah oleh penjajah.

Akhirnya si Hassan Ali ini terus menjual nama Tuhan untuk megelak rasa kemaluan yang amat pendek apabila di malukan oleh ahli Pas sendiri bila namanya sudah tidak di calonkan lagi dalam PRU akan datang ini :-
Baclah kenytaannya yang akan bekerjasama dengan sapa saja termasuk Umno yang berjuang untuk Islam. kenyataan ini telah menyerlahkan pembohongannya yang semakin nyata.

Sudah cukup menyatakan apa yang ada di dalam hatinya dan pandangannya terhadap umno semakin bercelaru malah si Hassan Ali ini lebih bercelaru kerana dirinya sendiri tak pernah mengerti akan perjuangan parti yang di sertainya itu.

Blackend Is The End

Dyers Eve