To Live Is to Die

free counters

Selasa, 6 Disember 2011

STATUS DI FACEBOOK BONGKAR KISAH PERMOHONAN DR ASRI SERTAI PAS SECARA RAHSIA DI TOLAK

Tiada siapa yang tahu bahawa Dr asri telah membuat permohonan menjadi ahli Pas sejak 2 minggu lalu namun permohonan secara rahsia Dr Asri untuk menjadi ahli Pas telah di tolak oleh ahli jawatankuasa Pas Pusat cawangan Kg Tok Panjang yang benggap dan benggong.

Dr asri yang juga seorang Dr Gigi di Klinik gigi Bukit Tengah ketika di temui telah berkata yang dia sikit pun tak hairan dengan penolakan menjadi ahli Pas oleh jawatankuasa Pas Kampung Tok Panjang yang benggap dan benggon itu.

Kah kah kah..apa pasai orang mau masuk Pas tapi depa tarak kasi. Macam cerita FB kat bawah ni la. Cuba baca:-
Orang yang macam ni ada banyak dalam pas. Depa rasa hanya depa saja yang boleh masuk syurga, orang lain boleh pergi mampus masuk neraka.

Mamat ni lebih suka Dr Asri masuk Umno sebab katanya DrAsri ni cerdik. Memang banyak orang Pas yang jenis macam ni. Depa tak suka orang cerdik ada dalam Pas kerana takut nanti orang tau depa bodoh.

Orang Pas yang macam ni tak suka berkongsi kecerdikan orang macam DrAsri sebab depa takut nanti apa yang depa cakap orang yang cerdik macam Dr asri ni akan bangkang.

Selama ni depa dok kelentong kat orang bawah kata kena taat kepada pimpinan, Pimpinan kata apa mesti kena ikut. Depa boh asap candu jenama wala' supaya orang bawah tak lawan depa nak buat apa pun.

Tapi kalau orang cerdik macam Dr Asri ni join Pas sudah tentu orang2 Pas yang macam mamat ni susah nak kelentong.

Yang lawaknya depa kata Pas untuk semua tapi bila kat orang cerdik macam Dr Asri depa suruh masuk umno la pulak.

Kalau dr Asri masuk umno satgi depa maki hamun macam macam la pulak. Bila DrAsri tak masuk mana2 parti depa kata DrAsri tak ada pendirian la pulak.

Yang betulnya orang2 Pas yang macam ni lebih suka Pas join dengan umno tapi depa suruh orang lain pulak masuk umno..

Blackend Is The End

Dyers Eve