Blackend Is The End

Sabtu, 8 Januari 2011

SURAT SULIT PERIBADI KUSRIN DI BONGKAR.. MANA DIA MAU LARI KAH KAH KAH.


Sebenarnya hari ni aku malas nak update blog, Nak suruh orang baca cerita ni saja.

BERITA PANAS: USTAZ LARIKAN DUIT BUDAK PASTI DI BUKIT MERTAJAM

Tapi bila dok tengah layan awek2 kat FB ada la sorang makcik tu mengaku yang dia dulu pernah bercinta dengan SUcK Kusrin. Namun cinta mereka sekerat jalan saja sebab SUcK Kusrin ni jenih orang yang muka tak malu.

makcik ni tak kisah sangat dengan sikapnya tu tapi yang membuat makcik ni memutuskan hubungan dengan SUcK Kusrin ialah silapnya yang suka bercakap orang putih dengan bapak makcik ni..

Sebenarnya Bapak Makcik ni cikgu bahasa orang putih. Walaupun begitu bapa makcik ni tak belagak nak cakap orang putih macam Lebai kat atas tu. Lebai tu dalam FB tulis orang putih nak habaq kata dia pandai orang putih tapi habuk pun tarak. Hidup merempat dok sapu duit budak Pasti.kah kah kah. Opss termegata pulak kat lebai.

Di pendekkan cerita, sikap SUcK Kusrin telah membuat bapa makcik ni menghalang cinta mereka. Ini telah membuat SUcK Kusrin kecewa dan telah mengutus surat kepada makcik tersebut.

Marilah kita baca kisah duka percintaan SUcK Kusrin dalam surat ini:-

Perhatian Penting: hangpa jangan dok pi cari kat blog Ikut Suka Aku surat cinta ni, comfirm dia tak dak., infomer dia lembab sebab dia bayaq murah..kah kah kah..ada ka kat infomer dia belanja roti canai dengan ais kosong saja. Kah kah kah..


BERITA PANAS: USTAZ LARIKAN DUIT BUDAK PASTI DI BUKIT MERTAJAM


Pagi2 lagi aku dah terima call dari seorang yang katanya bapa kepada pelajar PASTI juru Bukit Mertajam. Mamat yang call aku ni kata dia ada baca posting blog aku minggu lepas pasai seorang AJK PASTI P.Pinang yang songlap duit budak2 Pasti Juru..

Aku pun tak kenal sapa yang call aku ni, jadi dari aku di perangkap lebih baik aku pi jumpak dia. Lepas jumaat aku pi rumah mamat ni untuk dapat betul2 kepastian. Ya memang betul dan SAH, HASAN lagi SAHIH ustaz yang bernama Mohd Zan Bin Durany yang juga salah seorang AJK PASTI P.Pinang telah kencing duit budak Pasti Juru.

Mamat yang sanggup jadi saksi ini berkata dia telah membayar sebanyak RM25.00 untuk anaknya menyertai sessi gambar konvokesyen Pasti Juru tetapi sehingga kini gambar yang di maksudkan itu masih belum di terima walaupun sudah masuk tahun 2011. Bila di tanya kepada guru, guru berjanji untuk hantar gambar tersebut ke rumah, namun hanyalah tinggal harapan.

Mamat ini berkata pihak Pasti cuba untuk menyembunyikan perkara yang sebenar dari ibu bapa tetapi perkara ini telah menjadi bualan ibu bapa yang telah teranaya oleh ustaz ini. Sehinngalah ada di antara mereka telah membaca kisah ustaz ini yang mengencing duit budak Pasti di dalam Blog ini dan blog ISA.

Kah kah kah..baru depa tau sapa dia malaon yang bernama Mat zan ni..kah kah kah..sebelum ni dah berapa ramai orang Kampung Tok panjang dia kencing. Melaun ni nak berselindung kejahatannya di sebalik jubah dan serban. Orang yang tak kenai melaun ni boleh la dia nak temberang. Kah kah kah.. RM25.00 kalau darab dengan 40 budak dah RM1,000.00. kah kah kah..itu yang aku dapat maklumat, bagaimana pulak dengan PASTI Kebun Sireh, Kg Tok Panjag dan lain2 lagi? apakah depa juga telah di kencing kah kah kah...

Oi Lebai Melaun aku nak kasi ingat sama hang. Kalau ini cerita fitnah sila pi repot polis dan saman aku. Tak pun hang tahan la aku kat tengah jalan kot kot hang rasa hang dah kuat. Aku nak kasitau sama hang, berapa lama hang boleh tutup pembohongan hang tu? Berapa lama hang nak berlakon baik?

Oi Lebai Melaun.. hang ni kaki buat fitnah sekarang hang terimalah kembali balasnnya , hang ni kaki pengecut, hang memang tak dak teloq. Hang jangan ingat sms lucah hang tu akan di tutup begitu saja. Hang jangan ingat yang hang dok kacau tunang orang tu akan tertutup begitu saja.

Lama mana hang nak sembunyikan kerja jahat hang dengan pemuda umno Batu Kawan untuk menjahanamkan Pas. Apa hang fikir semua tu tak aku tak ada bukti. apa hang fikir semua kerja jahat hang tu aku tak ada saksi. Mat Sopi pun dah tau hang punya akai nak pekena orang tu. kita tengok Lama mana si Dajauidin nak selamatkan hang pulak ?

Oii Ketua Pemuda Pas Penang yang nama mamat Yusni. Hang dok ralit apa lagi, saman la aku. Pi buat repot polis cepat kata ini berita fitnah. aku dah tak sabaq nak bongkaq lagi ni...aku dah tak sabaq ni..kah kah kah...
....................................................................................................

BERITA TENTANG LEBAI MELAUN SEBELUM INI :

NAMA : MOHD ZAN BIN DURANY.

ALAMAT AKHIR : KAMPUNG TOK PANJANG

PEKERJAAN: MENGANGGUR SEJAK DARI AZALI

JAWATAN : AJK PASTI P.PINANG

KESALAHAN TERBARU : KENCING DUIT GAMBAR KONVO BUDAK-BUDAK PASTI JURU BUKIT MERTAJAM.

KESALAHAN LAMA: MACAM BIASA SMS LUCAH

Seorang lebai kini sedang di cari kerana telah di beritakan mengencing duit budak budak PASTI Juru. Seorang bekas guru Pasti tersebut telah meluahkan perasaan maranhya terhadap lebai tersebut kepada wartawan Abu Nawas baru baru ini.

Menurut Guru Pasti tersebut, sebelum cuti sekolah dahulu Lebai ini telah datang membawa kemera buruk untuk mengambil gambar konvokesyen pelajar Pasti tersebut dan setelah di beri wang bayaran sehingga kini gambar tersebut masih belum di hantar ke Pasti. Guru Pasti tersebut berkata pihak Pasti terpaksa menjawab kepada ibu bapa di sebabkan telah di tipu oleh lebai ini.

Kata guru tersebut lagi, sekolah akan di buka lagi 2-3 hari tapi muka lebai pun dah tak nampak. Tahun depan kami tak mahu ambil gambar dari lebai ni lagi. Kami sangka dia bagus tapi rupanya kaki kencing.

Kah kah kah..baru depa nak tau sapa lebai ni. Lebai ni dah memang kaki kencing sejak dari dulu lagi. Macam mana tak kencing, kerja pemalas, asyik harap simpati orang saja. Kalau denganq tang sembang dia la paling warak dalam dunia ni kah kah kah.

Pada guru Pasti tersebut Abu Nawas nak bagi jaminan. Jangan risau..lebai ni mesti hantaq punya gambaq tu tapi tunggu la buka sekolah nanti. Sebab time tu dia dah dapat pusing duit pendaftaran Pasti Kampung Tok Panjang kah kah kah...Oii lebai dengan orang lain boleh la hang nak pusing...kami kenai sangat hang ni kah kah kah...

Oya..ini berita fitnah...maka di minta dengan segala hormatnya Lebai N The Gang pi buat repot polis.. aku tak sabaq nak kena lokap ni kah kah kah..repot lekas repot lekas... Pi pakat dengan cikgu Pasti kata ini berita tipu kah kah kah...

To Live Is to Die

free counters

Eye of the Beholder

Dyers Eve