To Live Is to Die

free counters

Isnin, 17 Januari 2011

SAIZ BUAH DADA BAKAL MENANTU BEKAS MENTERI BESAR PERAK PULA JADI ISU


Nora danish yang bakal menjadi menantu bekas Menteri Besar Perak hari ini telah menjadi malu apabila buah dadanya di katakan hanyalah besar nasik lemak 50sen oleh Farid Kamil.

Sedangkan...opss maaf silap blog..sila abaikan berita ini tapi bacalah berita di bawah..


Presiden NUJ mahu jadi 'saudagar' nasi lemak

Presiden Kesatuan Wartawan Kebangsaan (NUJ) Hata Wahari kini berkira-kira membuka gerai nasi lemak dekat rumahnya di Puchong dan kaunter aduan di depan pejabat Utusan Malaysia di Cheras, Kuala Lumpur.

Ini ekoran penggantungan kerja terhadapnya masih tidak pasti tempohnya dan sama ada bergaji atau tidak. "Saya tidak pasti, saya kena tunggu dan lihat hingga hujung bulan ini untuk lihat sama ada mereka masukkan gaji saya atau tidak.

Jika tidak saya kena pergi ke Jabatan Buruh. "Oleh kerana saya tiada apa hendak dibuat dan tidak bergaji, saya berkira-kira membuka gerai nasi lemak," kata wartawan kanan akhbar milik Umno itu sambil ketawa. Dilarang menjejakkan kaki di pejabat Utusan, Hata juga merancang mahu memasang khemah kecil di depan pintu masuk harian berbahasa Melayu itu.

"Saya akan letak khenah kecil di sini dan duduk dengan laptop saya. Saya akan bukan kaunter aduan untuk wartawan. "Saya juga boleh adakan mesyuarat dengan NUJ cawangan Utusan di sini," kata Hata kepada Malaysiakini sebelum siasatan dalaman terhadapnya bermula pagi tadi.

Hata menambah, NUJ Utusan juga merancang mengadakan pameran memperingati ulang tahun ke-50 Mogok Utusan pada tahun 1961 untuk menentang pengambilalihan Utusan oleh Umno.

"Kami akan langsungkannya atas jelan depan Utusan, sebab di jalan inilah demonstrasi berlaku. "Utusan pernah di barisan depan mengamalkan kewartawanan yang adil dan berimbang, hinggalah pengambilalihan.

Kami mahu lihat semula 50 tahun dulu sejak para wartawan disenyapkan. Nasib Hata kini dijangka bakal mengikuti jejaj langkah teman sepertjuangannya Amran Ahmad sebagai bekas presiden NUJ Utusan yang dipecat selepas didapati bersalah dalam siasatan dalaman akhbar itu.

USTAZAH TUNJUK GAMBAR LUCAH DALAM MASJID


Seorang ustazah telah di jemput untuk menyampaikan satu kuliah di sebuah masjid sekitar Kuala Lumpur minggu lalu untuk bercerita tentang sexs. Ustazah yang kononnya masih dara ini telah memberi satu kuliah ilmu sexs kepada makcik makcik yang sudah tidak minat lagi melakukan sexs dengan pak cik pakcik.

Menurut seorang ahli jawatankuasa masjid yang menjemput ustazah tersebut, selama ini pihak masjid banyak menerima aduan dari ahli kariah bahawa mereka tidak dapat memakai lebai bila datang ke masjid kerana kepala mereka di naiki air. Ini adalah kerana isteri2 mereka yang telah putus haid enggan lagu bersetubuh dengan mereka.

Maka dengan kehadiran ustazah Ummi memberi penerangan tentang sexs di waktu tua dapatlah makcik makcik kembali aktif bersama pakcik pakcik.

Ustazah Ummi ketika di temui berkata, walaupun dia masih belum berkawin tetapi dia punyai banyak ilmu tentang sexs. Ini adalah kerana beliau selalu beronani dengan membayangkan wajah lelaki pujaan hatinya iaitu Anwar Ibrahim.

Gambar di bawah menunjukan Ustazah Ummi sedang memberi penerangan berpandukan lapuran akhbar tentang sexs tanpa buang tudung.

Menurut sumber yang selalu sekodeng ustazah ini mandi, antara sebab sebab ustazah ummi tidak berkahwin lagi ialah kerana dia tidak mahu sesiapa pun menyentuh payu daranya melainkan Anwar sahaja. Menurutnya lagi ustazah Ummi akan tetap menunggu anwar sehingga ke akhir hayat.

Gambar di bawah ini pulak ustazah Ummi menunjukan cara2 membuat muka stim

Sehingga berita ini di tulis, wartawan Abu Nawas masih belum dapat bertemu dengan Anwar untuk mendapat respon Anwar tentang dakwaan Ustazah ini.

Alamak macam mana berita ni melencong kot lain pulak ni... tadi cerita pasai kuliah ustazah....emmm jom layan video kuliah uatazah ni dululah....
...............................................................................................GAMBAR DAN VIDEO SEKITAR MAJLIS MAKAN MALAM BLOGGERS BERSAMA MB KELANTAN


Dalam ramai ramai ni ada sorang mamat yang nama Abu Nawas. Tapi yang mana satu ya?
kah kah kahMacam biasa, dalam Pas masih ada meja VIP. Pemimpin kalau macam mana pun kena
makan lebih sedap daripada rakyat.

(Dalam Komunis dan Sosialis tak ada meja untuk VIP kerana
pemimpin komunis dan sosialis makan apa yang rakyat makan)

"Katakan Tidak pada Meja VIP"


Rokon Surya ini ada sebagai penanda kepada penghuni meja makan ini. Maaf bukan Tukar Tiub sebab Tukat Tiub sudah bertaubat daripada berSurya kah kah kah

Mamat ni telah menyampaikan sebuah lagu yang bertajuk "BETINA INDON DIN MAMAK".

VIDEO 1VIDEO 2


Blackend Is The End

Dyers Eve