Blackend Is The End

Jumaat, 17 Jun 2011

BLOGGER ABU NAWAS KINI DI DALAM LOKAP KERANA KESALAHAN MENGEDAR DADAH


Sori la bro..hari ni tak ada cerita apa sebab gua cuti... maunya tak cuti, semalam gua pi karaoke hayun 10 lagu sampai semput... maunya tak semput semua lagu yang gua hayun tu sekali dengan headbanging... gila babi gua cakap lu kah kah kah

Sebenaqnya gua cuti semperna merayakan hari kesombongan dan kebelagakkan blog gua yang kini suda duduk no0 20.. Fuhh no 20 dalam Malaysia ooo.. tu kira dalam Malaysia kalau kat penang ni no 2 oooo lepas itu Sungai Derhaka.

Kalau kat Penang pun dok no 2, dalam kampung gua tak payah cerita la kah kah kah..sampai mampiuh puak2 pukimak dan haram jadah tu dok bawah tapak kaki gua kah kah kah...

Amacam sombong tak gua kah kah kah... dengan orang bodoh memang kita kena sombong kalau tak depa dok rasa depa cerdik kah kah kah.

TopBlog PR

Malaysia
16/0611
Topblog
16/06/11
Malaysia
01/0611
Topblog
01/06/11
Turun
Naik
Tukar Tiub 306 1 281 2 1
Milosuam 361 2 235 1 -1
Kelab Greenboc 540 3 515 3 0
AmenoWorld 570 4 - - -
Dunia Cacamerba 868 5 874 5 0
Anak Sungai Derhaka 1016 6 858 4 -2
Biaqpila 1240 7 1021 6 -1
Baginda Reformasi 1311 8 1261 9 1
Cenangau 1406 9 1333 12 3
Mohd Sayuti Omar 1474 10 1269 10 0
Ikut Suka Aku 1543 11 1060 7 -4
Warta Maya 1657 12 1373 13 1
Bloglist Malaysia 1687 13 1496 16 3
Bujang Susah 1694 14 1409 14 0
Pulakdah 1715 15 1282 11 -4
Pencacai Semalaysia 1858 16 - - -
Kedahlanie.info 1995 17 1443 15 -2
Kerabu Bersuara 2015 18 1817 18 0
Batu vs kayu 2112 19 1747 17 -2
Bicara Abu Nawas 2164 20 2860 33 13
Penarikbeca 2269 21 3180 37 16
Al-Banjari Online 2353 22 3184 38 16
Warta Subhi 2453 23 2214 25 2
Kerengga 2530 24 2703 30 6
Hanief 2548 25 2575 28 3
Ibnu Hasyim 2618 26 2035 22 -4
Jalan Pulang 2643 27 1846 19 -8
Addin 2650 28 2031 21 -7
Malaysia Times 2691 29 2807 32 3
Malaysiawaves 2710 30 3665 41 11
Siyasahsyariah 2747 31 2023 20 -11
PASPB 2862 32 3256 40 8
Pahang Daily 2953 33 2287 26 -7
Aduka Taruna 3004 34 3004 35 1
Naimnikmat 3102 35 3692 42 7
ek-ele 3139 36 2043 23 -13
Kembara Jr @ Blogspot 3172 37 3059 36 -1
Tok Kiyai 3253 38 2596 29 -9
Mimpi Senja 3383 39 2046 24 -15
Penburuk 3431 40 2350 27 -13
Edyesdotcom 3945 41 3214 39 -2
Sokong PR 4463 42 5178 52 10
Kopitiam Bang Nan 4575 43 5611 53 10
Sedaka Sejahtera 4635 44 2792 31 -13
Manjongmari 4766 45 4170 46 1
Wfauzdin 5220 46 6185 58 12
Zakri Ali 5362 47 4750 50 3
Buletinonline 5425 48 3695 43 -5
Kedah-Online 5583 49 2972 34 -15
Musafir Lalu 5827 50 6283 59 9
*Data pada 16 Jun 2011 4.30am

Ok lah hari ni atau esok gua nak cuti...sambil2 tu gua tengah dok bincang dengan kawan2 sama ada 9 julai ni nak masuk gang Berahim Jihad atau gang Bersih kah kah kah... Dengaq cerita Mat Umno pun nak bikin demo jugak...kah kah kah

Ini sudah berita bagus..boleh join dengan gang Mat Umno..boleh dapat duit, boleh makan free, polis pun tak kacau..bila sampai KL terus lari masuk gang Bersih kah kah kah...

Ok gua nak pi jual dadah dulu.. sapa2 nak ais, serbuk, bunga atau apa saja yang kena mengena dengan dadah mai la cari gua.. best oo jual dadah..sambil jual dadah sambil tengok betina dedah kah kah kah

To Live Is to Die

free counters

Eye of the Beholder

Dyers Eve