To Live Is to Die

free counters

Rabu, 29 Jun 2011

UMNO SEMAKIN TERDESAK : GAMBAR2 BOGEL AMBIGA PULA DI EDARKAN

Abu Nawas telah menerima gambar gambar bogel Pengerusi Bersih tetapi blog buat masa sekarang ini tidak boleh untuk memuat naikkan gambar.

Mungkin kerana telah di sengajakan oleh Google ataupun blogger sekarang sedang menghadapi masalah teknikal. Dari apa yang Abu Nawas terima dari rakan2 blogger yang lain, mereka juga turut mengalami masalah yang sama.

Abu nawas akan memuat naik gambar apabila masalah tersebut berjaya di atasi nanti. Oleh itu tungguuuuu....

APAKAH BEKAS SUAMI ZIELA JALIL JUGA SEORANG KOMUNIS?Ini adalah sijil yang di keluarkan oleh bekas Menteri Besar Perlis Shahidan Kassim sebagai menghargai sumbangan seorang pejuang kemerdekaan yang telah terlibat di dalam perjuangan persenjata menentang British dan sekutunya Umno.

Pilus atau nama sebenarnya Osman Teh (Gambar di bawah) adalah salah seorang yang terlibat dengan Tentera Rakyat Malaya di bawah Parti Komunis Malaya....
Apa yang anda perlu ketahui lagi ialah Bekas Timbalan menteri Dalam Negeri Allahyarham Megat Jonet yang kemudiannya di ganti oleh Tajol Rosli Ghazali telah menaja Rashid Maidin dan bekas menteri di jabatan perdana menteri pula melalui tabung haji telah menawarkan Abdullah CD untuk mengerjakan Haji ke Mekah.

** SILA RUJUK BUKU MEMOIR RASHID MAIDIN PADA MUKASURAT 96-100.

Apakah kita boleh katakan Shahidan Kassim itu cuba nak hidupkan idiologi komunis?

Apakah juga kita boleh katakan Megat Jonet(Bekas suami Ziela Jalil), Tajol Rosli dan Hamid Othman juga beridiologi komunis kerana mereka telah menaja Rashid Maidin dan Abdullah CD ke Mekah?

Jawapannya "TIDAK"

Kalau begitu kenapa apakah dengan baju T ini?

GAMBAR WARDINA TAK PAKAI TUDUNG DI SEBARKAN DI INTERNET

Beritanya di bawah ini..

Habis la tak boleh nak cari makan lepas ni kah kah kah..pakai tudung pun sebab nak cari makan... Peduli apa dengan rakyat miskin nak jadi apa, asalkan boleh jual agama sini sana untuk ringgit Malaysia......

Anak dia minumn susu Anmun harga ratus ratus, Tudung dia dari butik "Ariani" harga ratus ratus malah ribu2, Gigi dia di berus guna ubat gigi "Mukmin" yang ada cap halal. Peduli apa dengan orang miskin nak gosok gigi atau anak minum susu cap tin cap junjung saja.

Tapi inilah dia idola pak pak ostad. Inilah wanita contoh pak pak ostad. Di jaja namanya kesana kesini sebagai artis wanita contoh.

Contah apa? Contoh wanita jual agama untuk ringgit malaysia. Jom kita cari bini Aqil Rawa pulak, dia mai tak Bersih ni kah kah kah...

Blackend Is The End

Dyers Eve