To Live Is to Die

free counters

Isnin, 11 Julai 2011

GAMBAR2 RAKAMAN CCTV HUBUNGAN INTIM SITI NORHALIZA DAN DATOK K TERSEBAR DI UNIVERSITI TEMPATAN


Gambar2 bogel Siti Norhaliza bersama suaminya Dato' K hari ini telah di sebarkan secara meluas di seluruh universiti tanahair...

Gambar2 tersebut telah di rakam memalui kamera CCTV dari dalam bilik mereka yang berselerak kerana masih belum berkemas ketika bangun tidur.

Siti Norhaliza adalah bekas tukang sapu di sebuah universiti swasta di ibu kota satu ketika dulu telah berhenti kerja kerana berkawin dengan pakwenya yang bernama Kay. Suaminya yang juga seorang datok kepada 3 orang cucu tiri telah di kabarkan mengambil gambar2 persetubuhan mereka di malam ketika perkawinan mereka.

Menurut pakcik guard yang turut menerima gambar tersebut, beliau telah terjumpa gambar2 tersebut ketika sedang mencari2 gambar wanita telanjang di internet.

Sekian berita lucah untuk hari ini. Berita lucah akan di sambung kembali apabila Abu Nawas balik dari hospital nanti.

Kita ke sekmen berita jihad.

Panglima jihad melayu yang bernama Berahim Geli hari ini telah memberi amaran kepada sesiapa yang menuduh angkatan jihadnya sebagai penakut agar menarik semula kata2 itu.

Ini adalah kerana menurut panglima Jihad Berahim Geli, mereka bukan takut tapi mereka sebenarnya telah pergi makan kenduri pada 9 julai tersebut.
Menurut Panglima Jihad Berahim geli, adalah secara kebetulan semua gang silat, ahli perkasa dan NGO NGO yang telah berjanji untuik berjihad dan menjadi benteng polis pada hari itu telah menerima undangan majlis kenduri. maka menurut ulamak al pukimak mereka menghadiri kenduri hukumnya wajib daripada berjihad. Sebab itulah mereka semua tak dapat berjihad pada hari itu.

Oleh itu kepada penyokong Bersih adalah di ingatkan jangan sombong sangat dan memandang rendah kepada Panglima Jihad dan anak buahnya kerana mereka sesekali tidak pernah gentar untuk berjihad dan menjadi benteng kepada kedaulatan negara. Namun begitu jika bertembung majlis kenduri dengan demo Bersih mereka juga tidak teragak2 pergi makan kenduri dulu.

Mereka juga telah mencabar Bersih jika betul2 Bersih berani adakan sekali lagi demo di hari yang tidak ada majlis kenduri.

Mamat di bawah ini tidak menerima undangan majlis kenduri tersebut maka dia telah pergi berjihad sorang2. Takbir....... Peace....

MUNIF HIJJAZ ADALAH ANTARA DI TAHAN - TAHNIAH KERANA KEBERANIAN MENENTANG PENGUASA ZALIM


Munif atau lebih di kenali sebagai Munif Hijjaz iaitu penyanyi kumpulan nasyid Hijjaz adalah antara tahanan yangb telah di tahan dalam himpunan Bersih baru2 ini.

Tetapi dia bukan di tahan oleh polis tetapi sebenarnya dia di tahan oleh tokey konsert kerana mahu panggil dia bikin konsert.

Kah kah kah.. Mana ini budak nasyid mau join itu Bersih. Ini budak nasyid banyak penakut lagi pengecut. Tok sah kata Bersih la tapi hangpa ajak dia ceramah atas pentas pun dia dah terketaq2.

Ini budak nasyid nyanyi nasyid sebab nasyid boleh bikin duit. Dia apa peduli negara nak jadi apa, janji dia dapat duit. Di mulut cakap Islam tapi penakut macam yahudi mabuk.

Gambar kat bawah ni pulak adalah gambaq mamat yang tak nyanyi nasyid. Mamat yang nama Nikjidan ni turun ke Bersih bersama gitarnya. Tapi mamat ni tak pakai lebai maka tak nampaklah dia punya alim. Aku kenai mamat ni dan aku tau mamat ni bukan hipokrit macam pak lebai kat atas tu.


Apa pulak yang dah jadi dengan pak pak lebai dalam gambaq kat bawah ni? Pakai Lebai sokong judi. Pakai Lebai sokong arak. Pakai Lebai sokong Zionisme.

apakah depa tak tau umno itu anjing penjajah? Adakah depa tak tau umno yang bikin kilang arak? Apakah depa tak tau umno yang kasi lesen kasino dan kedai nombor ekoq?

Depa tau sebab budak2 pun tau.Tapi mengapa depa sanggup jadi umno. Sebab depa ni bodoh. Untuk menutup kebodohan depa pakai lebai untuk nampak macam orang baik2.Macam gamabq lebai di bawah ni. Dia pakai lebai sebab nak tutup kejahatannya yang suka kacau bini orang. Orang tengok besaq punya lebai atas kepala mana mungkin bikin kerja jahat.

Kesimpulannya mudah saja. Kalau betul mamat ni tak bikin kerja kacau anak bini orang, dah tentu sudah lama Abu Nawas kena saman. Keh keh keh. Dia ada berani saman ka? Mampuih tak berani sebab dia ni memang kaki kacau bini orang terutamanya guru2 Pasti di penang ni. Kah kah kah

KISAH ISTERI POLIS PENCEN MAIN BELAKANG SUAMINYA - BARU PADAN MUKA


Ini berita baik walaupun berita ini tidak baik kepada ibu yang kehilangan anaknya ini tetapi ia amat baik untuk rakyat malaysia.

Ini berita kasi orang marah sama polis. Bila orang marah sama polis orang akan marah sama kerajaan. Bila orang marah sama kerajaan, orang akan marah sama umno. Bila orang marah sama umno alamatnya Umno dah nak terlingkop..

Kemenangan perlukan pengorbanan. Adik ini sudah berkorban untuk rakyat Malaysia. kematiannya akibat tindakkan polis yang main2 di saat dia sedang berhadapan dengan maut akan membuat orang marah.

Jika yang membaca berita ini seramai 1,000 orang, sudah cukup 50 orang saja yang mula meluat pada umno pagi ini. Kita tak mahu ramai2 benci pada umno dalam satu masa sebab nanti umno mati terkejut.

Jika satu kali polis bikin jahat pada rakyat, 50 orang benci pada umno, kalau 100 kali maka sudah 5,000 orang benci pada umno.

Oleh itu kita juga perlu ucapkan terima kasih kepada polis polis yang suka buat jahat pada rakyat. Mereka telah membantu umno untuk cepat masuk kubur keh keh keh..

Blackend Is The End

Dyers Eve