To Live Is to Die

free counters

Rabu, 14 September 2011

AWAS PR SELANGOR FORMULA MCA RAMPAS KEMBALI SELANGOR PERLU DI BERI PERHATIAN SIRIUS OLEH HASSAN ALI


Ketua MCA Selangor Donald Lim Siang Kai yang baru pulang dari China bertemu dengan parti komunis China telah di mendapat ilham bagaimana untuk BN merampas kembali Selangor...

Menurutnya cara yang paling mudah untuk BN kembali memerintah Selangor ialah semua kerusi yang UMNO menang hendaklah di tukar dengan MCA dan semua tempat majoriti pengundi cina pula hendaklah di berikan kepada UMNO.

Kah kah kah...ini satu formula yang baik. Umno mesti ikut idea ni kalau nak ambik kembali Selangor kah kah kah... Jangan takut kalau MCA menang banyak pun Menteri Besar tetap orang melayu jugak. Kalau Umno kalah semua kerusi pun tak payah bimbang sebab Hassan Ali pun boleh jadi Menteri Besaq jugak untuk umno kah kah kah kah.

KENYATAAN MAT SABU YANG PELAQ BIN HARAM JADAH

Mulai hari ini aku tak akan sokong Mat sabu lagi sebab MatSabu memang pelaq. Bagi aku Mat sabu ni memang seorang manusia yang cuba nak cetuskan rasa tak senang kepada rakyat Malaysia yang hidup aman damai ini.

Cuba hangpa baca kenyataan pakcik kat bawah ni:-Kah kah kah.. Sapa pakcik ni? Macam pernah ku tengok tapi di mana ya... ermmm ooo rasa2nya pakcik ni tokey judi..ehh betul ka pakcik ni tokey judi... Nanti sat nak talipon Magnum tanya ada tak nama pakcik ni dalam list tokey toley syarikat depa..

Yang Mat sabu ni memang haram jadah betui la... Dok buat kenyataan yang boleh mencemaskan rakyat. Dia tak pikiaq ka kalau rakyat sudah cemas nanti sapa nak keluaq rumah. Kalau rakyat tak keluaq rumah nanti sapa yang nak pi tikam ekoq. Kalau tak dak sapa nak tikam ekoq rugilah perniagaan pakcik ni.

Oii Mat Sabu..hang tak tau ka yang komunis tu tak suka judi. Kalau komunis perintah negara macam mana pakcik ni nak cari makan. Nak harap pencen dia tu berapa la sangat. Bolehlah lepas main terup kat Genting. kah kah kah kah

GAMBAR FITNAH JAHAT UMNO TERHADAP TOK GURU NIK AZIZ


gambar berikut abu Nawas ambil dari Facebook seorang umno. Betapa hebatnya penghinaan umno kepada seorang ulama. gambar lidah Tok guru menjilat kaki anwar ini akan bergerak jika anda klick pada gambar tersebut. Semoga Tuhan ampunkan dosa2 mereka ini.

SELEPAS UMNO KINI TIBA GILIRAN USTAZ NORAZLI MUSA FITNAH PEJUANG KEMERDEKAAN
Nak kata bodoh dia ostad tapi bila bikin kenyataan bodoh nak kata apa lagi melainkan bodoh, Ostad janggut ni di status FBnya telah menulis yang komunis ni tak ada agama dan tak percaya tuhan.

Seolah olah hanya orang yang berserban dan berjanggut sajalah yang ada agama, seolah olah orang yang sokong Pas sajalah yang percaya Tuhan.

Beginilah jadinya kalau tak pernah keluaq dari tempurung. Yang dia tahu apa yang ada dalam tempurung tu sajalah kecantikan dan keindahan.

Tak perlulah nak berhujah panjang tentang agama dan tidak percaya tuhan. Contoh paling mudah ialah apa yang terjadi dalam kehidupan bekas2 perajurit rejimen ke 10 adalah dalil paling jelas dan terang bahwa orang2 komunis yang beragama Islam terus beramal dengan Islam walaupun mereka berada di dalam hutan.

Kalaulah Islam sudah tidak menjadi keutamaan mereka lagi, apakah perlu Suriani Abdullah yang sebelumnya adalah seorang cina budha memeluk agama Islam apabila beerkahwin dengan Abdullah CD.

Begitu juga dengan isteri Rashid Maidin yang juga bukan seorang yang beragama Islam tetapi memeluki Islam kerana berkahwin dengan Rashid Maidin.

Lebih mudah untuk di fahami, apakah perlu kepada perkahwinan sekiranya orang2 Islam komunis ini tak ada agama. Apakah lebih baik main sondol saja seperti apa yang berlaku kepada orang Islam yang tidak duduk di dalam hutan hari ini.

Apakah lebih mulia anak anak orang islam yang di dalam kad pengenalannya tertulis dengan agama Islam tetapi kehidupan mereka seperti tidak ada agama dengan komunis yang kononnya tak ada agama tapi tetap bertahan dengan agama islam mereka sehingga ke akhir hidup mereka.

walaupun mereka di tuduh dengan tidak punya agama dan tidak percaya tuhan tetapi berapa ramaikah orang komunis yang Islam telah murtad?

Lihat pula komen mereka yang otaknya sejengkal tentang komunis.:-

Hujah yang mereka ambil adalah dari Jejak rasul. Sanggup berfaktakan auta dari rancangan TV3.

Lihat lagu jawapan pada persoalan aku apakah rashid Maidin dan Shamsiah Fakeh mati masuk neraka. jawapannya "YA" semua orang komunis Islam akan mati masuk neraka sebab tak tahu mereka sempat bertaubat atau tidak.

Fuhh memang hebat manusia ini. Siapa yang tak sokong parti mereka maka tempat yang akhir baginya ialah neraka.

BERTAUBAT!! Bertaubat kerana apa? kerana mereka komunis ka? bertaubat kerana mereka ini menentang penjajah dengan mengankat senjata ka?

Dan seperti biasa bila tanya apakah itu komunis maka jawapannya ialah
Maka kesimpulannya ialah tak perlu lagi menilai tahap penegatahuan mereka2 ini tentang komunis kerana mereka memang tidak tahu...

Sedih sekali seorang ustaz sanggup menabur fitnah yang amat besar kepada pejuang yang telah mengorbankan jiwa dan raga mereka sebagai kafir...

Blackend Is The End

Dyers Eve