To Live Is to Die

free counters

Ahad, 9 Oktober 2011

TIMBALAN KETUA PEMUDA PAS PERAK BENGONG

Pas memang bengong bila cadangkan Harussani jadi permerhati kepada perlaksanaan Hukum Hudud di Kelantan. Memang Pas ni bengong terutamanya Timbalan Ketua Pemuda Pas Perak ni... Sedangkan lebai yang bernama Harusani inilah barua paling besaq kepada umno untuk jatuhkan Kerajaan Perak dulu.Pak Lebai Sani ni bukan saja barua umno malah Pak Lebai ni SB yang telah di serapkan kedalam bidang hal ehwal agama kerajaan untuk melancarkan propaganda tentang Islam.

Musuh paling utama Pak lebai sani ini ialah sesiapa saja yang bercakap tentang Islam. Sebab itulah orang yang paling kuat maki Dr Asri ialah Pak Lebai ni.

Oii Pas Perak, sudah la..hangpa tok sah la nak buat baik dengan Pak Lebai Sani ni.. Dia ni kalau betul sokong hudud mana mungkin dia nak dok dengan parti yang lawan hudud..

Daripada hangpa suruh dia jadi permerhati lebih baik hangpa suruh Abu nawas yang jadi...tapi kena bayaq la kalau nak Abu Nawas jadi pemerhati. Sia2 la ilmu agama tinggi yang Abu Nawas ada kalau Abu Nawas tak bikin duit... bukankah agama itu tempat paling mudah cari duit.... ala macam ostad ostad dok buat la....

BERITA MEMALUKAN DARI KULIM : IBU HALAU ZULKIFLI NORDIN KETIKA MENZIARAHI MAYAT ANAKNYA

Suasana perkebumian seorang lelaki yang meninggal di Kulim Bandar Baru menjadi gempar kemarin setelah apabila kehadiran Zulkifli Nordin telah menyebabkan mayatnya bertukar menjadi babi.

Menurut Izwan bin Amir iaitu pelajar tingkatan 3 yang baru pulang dari mengambil peperiksaan PMR, mayat lelaki tersebut telah bertukar menjadi babi setelah terkejut kerana Imam yang membaca talkin di atas mirip dengan wajah tokey babi.

Keadaan menjadi semakin kalam kabut apabila tokey babi yang juga mirip dengan wajah Ahli Parlimen Kulim Bandar Baru Tuan Guru Haji Zulkifli Bin Haji Nordin telah membaca talkin kepada dirinya sendiri.

Kelihatan Al Imam Tuan Guru Haji Zulkifli Bin Haji Nordin sedang membaca talkin untuk dirinya sendiri di saat PRU hampir tiba...

Kah kah kah...cuba baca tajuk berita surat habaq Sialan Harian ni

Ini cerita apa?Apa pasai ini Lebai Zul banyak kalut sama itu murtad? apa pasal mau cegah murtad mesti bikin himpunan...

Kah kah kah... Ini semua sebab mau kasi orang Pas rasa tak kena. Kalau tak sokong nanti Lebai Zul kata Pas sudah lari dari perjuangan... Kah kah kah..ini semua tektik lama yang British guna sebelum merdeka dulu... Lebai Zul sudak ketinggalan zaman.. hanya orang Pas yang bodoh macam ketua pemuda Pas Batu kawan yang nama Mat Sopi saja akan termakan dengan tektik Lebai Zul ni kah kah kah.

Lebai Zul sudah lupa yang antara orang yang sudah murtad ialah dirinya sendiri... kah kah kah.. Lebai Zul kalau mampus nanti akan duduk neraka paling bawah sekali berjiran dengan Ostad Kazim Elias kah kah kah... Sapa yang kata? Abu Nawas la yang kata... Bukankah Abu Nawas ni al ulamak..kah kah kah...

SIAPA GURU PASTI PULAU PINANG YANG GUNA NAMA JUWITA DI FACEBOOK

Siapa siapa siapa???? Kenapa kenapa kenapa???? Untuk apa untuk apa untuk apa??

Tunggu tunggu tunggu.....

Blackend Is The End

Dyers Eve