To Live Is to Die

free counters

Selasa, 18 Oktober 2011

SIAPA MOHD YATIM BIN AYOB ATAU PAK ANJANG YANG UMNO SEMBUNYIKAN INI?


Mohd Yatim Bin Ayob atau lebih dikenali sebagai Pak Anjang, 83 tahun akui perjuangan Kemerdekaan adalah hasil dari Semangat Komunisme oleh Chin Peng & Kawan-kawan dari Parti Komunis Malaya, bukan Tunku Abdul Rahman.

PKM wujud sebelum UMNO yang diangkat penjajah, satu-satunya parti yang tidak diharamkan British selepas peperangan terhadap Jepun. Bahkan merekalah yang bertanggungjawab membanteras Tali Barut penjajah Jepun & British. Tali barut ini juga terdapat dalam golongan orang-orang melayu terdahulu yg 'mencari makan', ini termasuklah datuk kepada Cikgu Nooraini Hassan Ketua Wanita UMNO cawangan Telaga Nenas Kg bharu dan beberapa generasi kampung sekitar Pasir Panjang, Kg Bharu dan Sitiawan yang masih dalam ingatannya.

Beliau menyanggah tanggapan masyarakat pada hari ini Komunis tidak beragama dan ganas yang diputarbelitkan oleh penjajah dan diteruskan oleh UMNO.

Ikuti Kisahnya di http://youtube.com/user/otaimanjung

ZUKIFLI NORDIN TAK SEMBAHYANG SUBUH


Lebai ni cuma sembahyang kalau ada orang..lebai ni tak sembahyang subuh...kalau tak caya pi la dok depan rumah dia...

Lebai ni jugak kaki pengotoq....

Jenis lebai anak haram ibnu pukimak

PEMUDA PAS PUSAT NYATAKAN SOKONGAN KEPADA HIMPUNAN ANTI MURTAD (KERATAN FACEBOOK AL TANTAWI)

Keratan di atas telah di ambil dari Facebook Ketua Dewan Pemuda Pas Pusat yang telah menyatakan sokongan serta menyeru semua umat Islam turut serta dalam himpunan 22 oktober ini..

Abu Nawas tak mau cakap apa la kat pak pak ostad yang suka sangat dengan umno ni cuma Abu Nawas nak suruh depa pi cari buku "Dr Burhanuddin Al Helmi" tulisan Ramlah Adam.

Bacalah dulu lepas tu pikiaq sendirilah di mana umno sewaktu seluruh parti2 yang di anggotai oleh melayu Islam, persatuan2 Islam serta orang perseorangan turun berhimpun bagi membantah keputusan makamah singapura membenarkan Natrah murtad.

Hang punya pasai la lobai Tantawi oiii...

Blackend Is The End

Dyers Eve