Blackend Is The End

Sabtu, 5 November 2011

BLOGGER ABU NAWAS DI TAHAN KETIKA SEDANGSKODENG ISTERI ORANG. PADAN MUKA

Akhirnya tembelang blogger Abu Nawas terbuka juga bila beliau telah di tangkap pagi tadi kerana telah menyegodeng isteri orang di belakang bilik air sebuah rumah tak bernombor di bawah ini :-.
Kah kah kah... sori sori sebenaqnya Abu Nawas nak pi sekodeng rumah Zamadi Omaq kawan baik tuan rumah hantu ni tapi tersilap rumah la pulak kah kah..

Opsss... tersilap blog la pulak Abu Nawas ni. Yang betulnya Abu Nawas nak tulis kat blog lucah tapi ter log in blog ini la pulak...

Ohh Ya Abu Nawas nak bagi tau yang Abu Nawas nak bercuti seminggu dari berblog ni. Maklumlah musim korban ni Abu Nawas sibuk sikit pasai dok memenuhi undangan orang ramai suruh Abu Nawas sembelih lembu.

Oleh itu dalam seminggu ni tak ada lah cerita cerita anjing anjing politik dalam blog ni. Ala kasi la anjing anjing politik tu menyalak dulu kah kah kah.

Musim raya korban nilah masa paling baik untuk bikin duit. Pak pak ostad pun boleh bikin duit lebih time raya korban ni. Depa kempen dalam masjid suruh orang masuk korban kat dia lepas tu dia boleh la jual lembu.

Kalau 1 tompok RM350.000, darab dengan 7 tak jadi RM2450.00. Kalau seekoq lembu dapat dengan harga RM2,000.00 tak ka untung RM450 sekoq. Fuh cuba darab dengan 30 ekoq.

Kaya la pak ostad musim raya korban ni. Kira bonus la. Kalau selalu dok jual agama boleh semalam 200 tapi time raya korban ni 3 hari saja boleh berpuluh ribu.

Oiiii...kalau pak ostad baca ni comfirm marah gila ni. Ada ka kata Pak Ostad bikin duit. Pak Ostad ada dalil la oii... Dalilnya ialah kalau masuk poket pak ostad hukumnya harussss... tapi kalau masuk poket orang lain hukumnya harammmmmm...

Macam cerita Mat Tantawi yang sokong himpunan anti kristian baru2 nilah. Sebelum ni depa kata politik tak boleh pisah dengan agama tapi bila Mat Tantawi hantaq anak buah dia yang nama Kamarulzaman pi cermah sekali dengan Umno dia kata "Kita kena letakkan fahaman politik di tepi dulu"

La cakap macam anjing la pulak. Inilah contoh dalil Pak Ostad untuk menghalalkan segala perbuatannya. Cuba yang pi join himpunan anti kristian tu orang lain comfirm anjing anjing Tantawi ni akan kata mereka itu semua kafirrrrrrr....

Ok lah Abu Nawas nak asah pisau sat, sebab nak lapah daging pagi esok....

Balik dari bercuti ni Abu Nawas nak tibai anjing anjing kat Majlis Perbandaran Seberang Perai pulak... Tibai pasai apa pulak? Pasai depa ni anjing....

To Live Is to Die

free counters

Eye of the Beholder

Dyers Eve