To Live Is to Die

free counters

Jumaat, 25 November 2011

TERKINI PROTES BIL HIMPUNAN :FRU MULA TEMBAK GAS ASAP DI MASJID JAMEK- UST NASORUDIN TANTAWI SESAK NAFAS


Masjik Jamek Kuala Lumpur di ketika ini sedang di kepung oleh kumpulan FRU.

Menurut sumber yang di ambil dari internet, kumpulan FRU sejak pagi tadi telah berada di kawasan masjik tersebut kerana mereka akan membuat pergambaran klip video sebuah lagu terbaru mereka.

FRU atau Five Rockers Union yang pernah popular dengan lagu "Di Hari Mindaku Terbuka'' akan menampilkan penyanyi asal kumpulan itu iaitu Hattan di dalam klip video ini.Hattan yang di tanya mengapakah klip video ini di bikin di kawasan Masjik Jamek, beliau berkata soalan ini sepatutnya di tanya kepada Ketua Pemuda Pas Mat Tantawi :-Kah kah kah... Apa ini Mat Tantawi dok bising ni? Sapa suruh bikin protes depan masjid? mau protes sapa depan masjid? Protes Tok Imam ka? Protes Tok bilal ka? kah kah kah.

Apa barang bikin protes depan masjid. Itu tektik lama mau kasi nampak orang ramai join itu protes. Lepas sembahyang jumaat terus bikin protes lepas tu panggil surat habaq Sialan Harian mai ambik gambaq kasi glamer.

Apa pasai mau bikin protes depan masjid. Orang pengecut saja berani bikin protes depan masjid sebab nak berselindung di sebalik masjid, sebab nak tunjuk hero pada orang yang mai sembahyang jumaat kat masjid.

Kalau tak pun Mat Tantawi bolehlah join dengan Hassan Ali protes kristian kat stadium saja. Himpun ramai2 depan orang Islam lepas tu maki kristian kot belakang. Mat Tantawi boleh la bikin sajak untuk anak buat dia baca macam dia buat masa himpunan anti kristian dulu.

Mau bikin protes pergi la ke tempat sapa yang nak di protes tu. Kalau marah kat umno pergilah pejabat umno bikin protes,

Kalau marah kat polis pergilah depan balai bikin protes. Kalau marah kat kristian pergi la protes depan gereja.

Kalau marah kat Abu Nawas mai protes kat depan Abu Nawas jangan jadi anjing menyalak kot belakang macam anak anak pelacur kat Penang ni keh keh keh.

Macam ni baru hero... Marah kat menteri bikinlah protes di parlimen macam ni :-
Ada barang mau jual..sapa pun tak tau apa lu mau jual...lu kasi Abu Nawas iklan sama lu punya barang.... Apa saja asal barang jadi duit..

Ada blog bisnes tapi tak ada sapa nak masuk tengok blog anda. Kalau tarak sapa mau masuk macam mana mau jual barang. Kasi Abu Nawas link blog anda...

Blog Abu Nawas di masuki lebih dari 10 ribu pengunjung setiap hari


GAMBAR LUCAH PAGI JUMAAT -ANAK PAK MENTERI MANA PULAK?


MESEJ LUCAH UMNO DI FACEBOOK

Wooo..Umno memang hebat...cukup hebat....

Blackend Is The End

Dyers Eve