To Live Is to Die

free counters

Isnin, 28 November 2011

AMING DAN KUMPULAN SPRING ISTIHAR SOKONG PKR.


Aming Spring yang baru di bebaskan dari penjara telah membuat kejutan di dalam Kongress Nasional Parti Keadilan Rakyat dengan mengistiharkan diri dan kumpulan mereka akan berkempen untuk PKR dalam pilihanraya umum akan datang nanti.

Menurut penyanyi latar kumpulan rock dari arab saudi itu keputusan itu di buat setelah mengambil kira pandangan prisiden Umno tentang kemunkinan besar umno akan di spring keluar dari Putrajaya selepas PRU yang akan datang ini :-
Kah kah kah... Kalau umno sudah kena spring sama rakyat, macam mana Kak Mah nak beli cincin besaq. Macam mana pulak nasib anak abang Jib dan Kak Mah yang kawin dengan orang komunis kat Kazakstan.

Bila umno sudah kena spring macam mana Lebai Zol dan Berahim Ali nak cari makan. Macam mana depa nak berjihad kalau tak ada sapa lagi nak suplly ringgit malaysia.

Bila umno sudah kena spring habis la menteri yang konkek bibik nak menyorok kat mana lagi. ketua menteri yang sapu budak 15 tahun pun sudah tak boleh lari lagi.

Bila umno sudah kena spring nanti semua lubang akan pecah. Nanti rakyat akan tahu ketua polis mana yang makan banyak rasuah, nanti rakyat akan tahu sapa yang suruh polis bunuh altantuya.

Kah kah kah...

Jika anda benci Abu Nawas

BEROMEN DALAM KERETA -


Ini bukan berita luar biasa tapi ini berita biasa. Surat khabaq saja kasi heboh macam ini cerita luar biasa. Cium romen kongkek sudah jadi perkara biasa sekarang.

Yang menjadi kesalahan ialah si pelaku ini adalah orang miskin. Romen dalam kereta proton saga tapi kalau dia romen dalam kereta mewah ada sapa yang kisah.

Yang menjadi kesalahan orang yang bersekedudukan ialah bila depa di tangkap di hotel murah tapi ada sapa yang kisah kalau orang kaya menutuh dalam hotel mewah.

Yang menjadi kesalahan bila polis makan rasuah sepuluh rinngit tepi jalan tapi ada sapa yang kisah kalau menteri makan rasuah juta juta di banggunan tinggi.

Apa pasal surat habaq tak bikin berita bibik kena kongkek dengan Anak Yatim. Sebabnya bibik itu di kongkek di dalam bilik yang biliknya sebesar rumah orang miskin luasnya.

Bila budak 15 tahun di kongkek oleh Ketua Menteri, mengapa surat habaq tak buat2 terkejut. Ini kerana budak15 tahun di kongkek di dalam hotel mewah.

Dunia hari ini tak ada lagi yang luar biasa. Pak Lebai pun bikin cerita tak senonoh. Pakai lebai untuk tutup segala tingkah jahatnya.

Macam Pak Lebai kat bawah ni, lebai atas kepala tapi pantang dapat no talipon pompuan tak kira anak bini orang semuanya dia nak layan sms lucah.

Jadi apa yang nak di hebohkan kalau ada orang beromen dalam kereta.

Blackend Is The End

Dyers Eve