To Live Is to Die

free counters

Khamis, 1 Disember 2011

KISAH OSTAD SUKA BERLUCAH DI FACEBOOK PANASKAN PWTC


Tiada yang lebih memanaskan melainkan cerita seorang melaon yang kononnya ustaz Pasti suka berlucah dengan pompuan di Facebook.

Dalam masa 3 hari cerita al ostad lucah ini di siarkan blog ini telah menerima kunjungan 60 ribu lebih pembaca..Panasnya sehinggakan telah melonjakkan blog Abu Nawas ke tangga ke 14 dalam senarai rangking terkini blog pro PR.

Bila la agaknya Ostad yang kata benda ni fitnah nak saman Abu Nawas..tak sabaq rasanya Abu Nawas nak masuk penjara sebab buat cerita fitnah keh keh keh...

Tunggu apa lagi saman la cepat... kalau kata ini fitnah la..kalau tak saman2 jugak maka pembaca semua boleh faham la benar atau fitnah cerita ni keh keh keh..Ada berani ka?

TopBlog PR
Pilihan Cenangau
Malaysia
1/12/11
Topblog
1/12/11
Malaysia
15/11/11
Topblog
15/11/11
Turun
Naik
Milosuam 299 1 278 1 0
Tukar Tiub 308 2 301 2 0
AmenoWorld 471 3 495 4 1
Kelab Greenboc 650 4 474 3 -1
Anak Sungai Derhaka 680 5 691 5 0
Siasahkini 950 6 920 6 0
Bloglist Malaysia 1137 7 1050 8 1
Addin 1195 8 1034 7 -1
Ikutsukaaku ISA 1275 9 1132 9 0
Warta Maya 1318 10 1301 11 1
Dunia Cacamerba 1395 11 1364 14 3
Manjongmari 1442 12 1353 13 1
Warta Subhi 1609 13 1237 10 -3
Bicara Abu Nawas 1706 14 1782 23 9
Malaysia Times 1871 15 1509 15 0
Cenangau 1927 16 1519 17 1
Biaqpila 2008 17 1787 24 7
Naimnikmat 2053 18 1750 22 4
SelatanOnline 2063 19 1647 19 0
Penarikbeca 2162 20 1693 21 1
Salehudin 2179 21 2156 25 4
Sedaka Sejahtera 2378 22 2939 34 12
Kerajaan Rakyat 2392 23 2701 33 10
Pulakdah 2441 24 2451 32 8
Mohd Sayuti Omar 2445 25 2261 29 4
Kedahlanie.info 2479 26 1516 16 -10
Pencacai Semalaysia 2498 27 1323 12 -15
Batu vs kayu 2528 28 2161 26 -2
Malaysiawaves 2544 29 1673 20 -9
Mutaligat 2587 30 2293 30 0
Ibnu Hasyim 2612 31 1590 18 -13
Baginda Reformasi 2666 32 2186 28 -4
ek-ele 2892 33 3122 38 5
Kerengga 3014 34 2178 27 -7
Aduka Taruna 3023 35 3543 41 6
Malaysiaberih 3084 36 3588 43 7
Kerabu Bersuara 3416 37 2392 31 -6
Zakri Ali 4082 38 4006 44 6
Kopi Tarik Kaw 4123 39 3451 - -
Pahang Daily 4227 40 3091 37 -3
Siyasahsyariah 4298 41 2997 35 -6
Mimpi Senja 4380 42 7545 58 16
PASPB 4396 43 3046 36 -7
M3M 4457 44 3582 42 -2
Budak kampung Online 5208 45 5544 49 4
Jalan Pulang 5421 46 3363 39 -7
Semut Malaysia 5536 47 5987 52 5
Penburuk 5769 48 4403 47 -1
Bujang Susah 6054 49 4129 46 -3
Sharpshooter 6111 50 5551 50 0
*Data pada 1 Disemberr 2011 2.04pm

LAGI GAMBAR NORA DANISH SEKSI BERPELUK DENGAN BEKAS SUAMI


Semalan Abu Nawas taruh gambaq Nora Danish kat dapur pakai baju tidoq, hari ini ada lagi satu gambaq Nora Danish yang sempoi jugak.

Ntah macam mana gambaq ni boleh terbangsat kat email Abu Nawas pun tak tau. Apa2 pun terima kasih la pada yang dok send gambaq Nora Danish ni kat Abu Nawas.

Tapi mintak sori la permintaan depa untuk Abu Nawas cerita pasai buruk2 Nora Danish kat blog tak dapat Abu Nawas nak tunaikan.

Kalau setakat nak boh gambaq tak la nak jadi masalah.

Cerita pasai bagaimana gambaq ni boleh terbangsat ke email Abu Nawas, terbaca pulak Abu Nawas dengan cerita pasai bangsat jugak di bawah ni :-Benda apa bangsat tu. Setahu Abu Nawas masa di sekolah tadika kemas dulu cikgu Abu Nawas kasitau bangsat itu maksudnya ialah merempat.

Bila umno kata sapa sokong DAP tu bangsat, Abu Nawas pun rasa macam ada yang tak kena. Ini macam si yang berkata itu main camdek kat pemuda umno yang duduk atas pentas pemuda.

Lalu Abu Nawas belek2lah senarai jawatankuasa pemuda Umno Malaysia sebab nak tau kat sapa yang di maksudkan oleh mamat umno yang kata bangsat tu..

Satu persatu Abu Nawas tengok dari ketua sampailah ke pemeriksa kira-kira.
Belum sempat sampai kebawah Abu Nawas terjumpa sesuatu yang pelik dalam pemuda Umno Malasia ni... Cuba tengok betul2 si Ketua Penerangan pemuda umno ni nampak macam lain dari yang lain.
Ini parti melayu..ini parti kebangsaan melayu..macam mana dia boleh bangsat ke dalam parti ni. Patutlah perwakilan maki hamun kata dia ni bangsat.

Memang patutlah dia kena maki sebab tak sedaq diri yang dia tu bukan melayu tapi nak mengaku melau dan duduk dalam parti melayu.

Kenapa ketua penerangan pemuda umno ni tak mahu mengaku yang dia adalah dari kalangan kaum india. Jarak negara India dengan kepulauan melayu amat jauh. Iklim pun berbeza.

Hina sanggatkah bangsanya sehingga tak sanggup nak mengaku bangsanya sendiri sehingga sanggup menjadi bangsat di dalam umno hanya sekadar untuk mejadi melayu.

Bagaimana pulak dengan cina kat bawah ni :-Cina ni sanggup maki hamun bangsanya sendiri tiap2 minggu dalam surat habaq hanya sekadar mahu dirinya di panggil melayu. Sanggup pula berbangsat di dalam parti melayu sedangkan orang tengok matanya pun sudah tahi dia bukan melayu.

Kesian betui dengan orang yang berbangsat ke dalam umno ni. Sudah la tak mengaku bangsanya sendiri, bila masuk umno kena maki hamun depan orang ramai kata depa ni bangsat la pulak.

Tapi dalam banyak2 bangsat yang berbangsat, bangsat lagi melaun kat bawah ni :-Melaun yang sedang bergambaq dengan orang kuat Pasti Malaysia ni sanggup berbangsat menjadi perempuan dalam facebook hanya semata2 nak puaskan nafsu sendiri dengan bersembang lucah bersama perempuan di facebook.

Nak tau macam mana melaun ni berbangsat jadi pompuan dalam facebook sila baca_SINI

Blackend Is The End

Dyers Eve