To Live Is to Die

free counters

Rabu, 18 Januari 2012

Jurugambar siarkan gambar iblis mamah kemaluan wanita sedang melahirkan anak.

Gambar ini telah di ambil secara tak sengaja oleh Abu Nawas ketika seorang wanita yang mahu melahirkan anak di sebuah rumah bidan yang lokasinya terpaksa Abu Nawas rahsiakan kerana mengikut perjanjian antara Abu Nawas dengan bomoh Hasan nama parasit tidak boleh di dedahkan sekarang ini sehingga dia bikin roadshow..Benda apa parasit tu? Menurut kasian saintifik yang telah di buat oleh beberapa orang saintis di Papuan New Gueney parasit adalah bermaksud "kaki temberang" atau dalam bahasa saisnya di namakan "Hasan Ali"

Kumpulan saitis itu juga telah berjaya mengambil gambar parasit tersebut ketika parasit tersebut sedang bertemberang.
Gambar di atas di ambil ketika parasit sedang bertemberang kononnya alat elotronik selular amat bahaya dan boleh memurtadkan umat Islam

Bagaimana pun seorang proffesor yang amat terkenal di Tanah Melayu iaitu Prof Dr. Abu Nawas pulak berkata parasit yang di maksudkan ialah sejenis jin atau iblis yang terdapat di negeri Selangor sahaja.

Pelesit sangat ditakuti oleh ibu-ibu di Minangkabau yang memiliki balita karena makanan pelesit adalah anak bayi/balita, baik yang masih dalam kandungan ataupun yang sudah mati (dikubur), tergantung dari jenis pelesit tersebut.

Beliau juga telah berjaya mengambil gambaq pelesit tersebut ketika pelesit tersebut sedang memakan bayi2 yang baru di lahirkan di rumah bidan.

Namun begitu selepas gambaq pelesit itu di cuci tiba2 saja gambaq pelesit itu merupa seorang pak cik yang baru di pecat dengan hinanya sebagai seorang exco di negeri Selangor.
Pelesit sedang termenung mengenangkan nasibnya bagaimana nak bayaq hutang juta juta kerana start bulan depan tak ada lagi elaun puluh2 ribu sebulan.

Inilah nasib seorang parasit yang menjadikan agama sebagai alat untuk menjadi kaya raya. Kelentong orang rata masjid untuk dapat duit dalam sampul.

Parasit ni masuk Pas kerana dia tau orang Pas kebanyakannya bengong bengong belaka. Pantang dengaq orang pandai cakap sikit dah pilih jadi ketua.

Akhirnya orang Pas dapat ketua seorang parasit yang pelesit. Kah kah kah......

Blackend Is The End

Dyers Eve