Blackend Is The End

Isnin, 16 Januari 2012

LEMAN RAJA LAWAK CABAR BERAHIM ALI DEBAT FACE TO FACE DI FORUM KEKUATAN MELAYU DAN POLITIK ISLAM DI SINGAPURA


Berikut adalah cabaran Leman Raja Lawak kepada Ibrahim Ali yang di ambil dari wall Facebook Leman.

Ini baru real punya artis. Bukan pengecut macam kumpulan nasyid, dengaq siren ambulan pun dah lari masuk selimut kah kah kah..Hebat betui kawan aku si Belacak ni. Tapi yang hang pi cabar dengan orang yang tak setaraf dengan kita tu pasai apa.

Hang tu belajaq tinggi dan keluaq universiti tapi Berahim ali tu belajaq sampai ITM saja iaitu tempat budak2 tak lulus periksa masuk time dia sekolah dulu kah kah kah.

Sebab tu bila dia jadi Timbalan Menteri dulu dia tukaq ITM jadi UiTM sebab nak cover dia punya status pendidikan. Nanti bila orang cari taraf pendidikan dia orang akan kata dia pun keluaq universiti jugak kah kah kah.

Dengan Ambiga yang pompuan tu pun dia lari lintang pukang, inikan pulak dengan hang. Dah la hang ni lawyer, artis pulak tu..lagi dia tak boleh tahan nanti bila hang keluaq hujah ikan belacak kah kah kah.

Hidup Man Belacak.....
Hidup Orang Miskin...
Hancur Umno.......

To Live Is to Die

free counters

Eye of the Beholder

Dyers Eve