To Live Is to Die

free counters

Selasa, 10 Januari 2012

MAJLIS FATWA KEBANGSAAN KELUARKAN FATWA TENTANG WANITA YANG BERONANI


Majlis Fatwa Kebangsaan yang baru saja selesai bersidang sebentar tadi telah sebulat suara mewartakan hukum beronani bagi lelaki dan wanita.

Menurut Tuan Syekh Haji Mazzidul Akmal Botak iaitu penulis minit mesyuarat jemputan Majlis Fatwa Kebangsaan Indonesia perbuatan beronani adalah salah kerana jika beronani sudah pasti habis anak dara, bini orang atau sapa saja akan di jadikan modal...

Dalam satu fatwa di facebook pulak seorang penyokong parti ketuanan melayau juga telah mengeluarkan fatwa bahawa:-kah kah kah...Oiii hangpa ni semua tak baca ka dia kata apa. Pemimpin umno sembahyang ooo. Haram ooo lantik orang kafir jadi pemimpin sebab umno sembahyang kah kah kah.

Asalkan sembahyang saja boleh sapu duit rakyat. Asalkan sembahyang saja boleh konkek bibik. Asal sembahyang saja boleh rogol budak 15 tahun. Asal sembahyang saja boleh bunuh Altantuya kah kah kah.

Kalau nak kira sembahyang Tok sami lagi dasyat sepanjang masa dok dalam tokong buat ibadat. Kawin pun dak punya dok buat ibadat kah kah.

Otak umno teruk sampai macam tu sekali kah kah kah...

Blackend Is The End

Dyers Eve