To Live Is to Die

free counters

Rabu, 28 Mac 2012

Haram Menghina Umno - Ustaz Kazim elias

Sudah 5 hri Abu Nawas tak sempat nak update blog, Sibuk macam gila babi dengan kerja. Bukan kata nak update blog malah nak bukak berita pun tak sempat..

walaupun begitu Abu Nawas masih juga meneruskan kerja kerja menghasut di FB, Siang malam pagi petang Abu Nawas terus menghasut supaya orang benci umno. Jumpak orang saja mesti kena menghasut,

Tapi di KL ni nak menghasut pun susah jugak sebab sebelum kita hasut orang depa terlebih dulu menghasut kita supaya membenci umno. baguslah nampaknya kerja kerja menghasut ni terus berjalan dengan baik tak kira di mana saja.

Untuk musim baru selepas tak berblog selama hampir seminggu ni ABu Nawas akan tumpukan usaha usaha menghasut dengan lebih giat lagi. Jadi untuk musm ini Abu nawas nak stop dulu memaki hamun anjing anjing dalam Pas dan PKR.

Ini adalah kerana walaupun dalam Pas dan PKR banyak anjing anjing tapi kerja menjatuhkan umno perlulah di utamakan terlebih dahulu sehingggalah Umno mampus. Maka selepas dari itu barulah kerja kerja memaki hamun anjing anjing dalam PKR dan Pas di mulakan kembali.

Untuk hari ini Abu Nawas nak menghasut semua pembaca agar jangan sekali kali membiarkan telingga kita di masukki temberang dari sekoq ostad. Ostad yang Abu Nawas maksudkan itu ialah kawan baik malah kekasih hati blogger Manjung Mari iaitu Ostad Kozim Elias.

Pastikan ahli keluarga kita tidak memiliki sebarang keset atau CD Ostad kaki temberang ni. Setiap orang yang kita jumpa kita wajib untuk menghasut agar membenci ostad umno ni.

Pagi tadi abu Nawas terjumpak satu pautan video ostad ni di FB. Ceritanya berbunyi:-Ostad ni tak kasi kita hina pemerintah yang telah merompak hak milik kita. Ostad ni tak kasi kita menghina pemerintah yang menipu kita.

Maksudnya kalau pemerintah nak tutuh juboq kita pun kita tak boleh lawan. Kalau pemrintah nak sumbat kita masuk penjara sebab lawan umno pun kita tak boleh lawan.

Ini Ostad jahat. Ini Ostad celaka. ostad ini menjual agama untuk mencari kesenangan hidup. Ostad ini pergi ke tempat pas dia mengaku dia Pas tapi kalau pi tempat Umno dia maki hamun Pas.

Oleh itu ayoh kita menghasut kawan2 anak beranak, saudara mara kita agar jangan sesekali mendengar temberang Ostad ni.

Blackend Is The End

Dyers Eve